| kristi009 a întrebat:

Salut TPU,tocmai m-am apucat de facut niste video-uri pe youtube si imi place, dar nu prea am view-uri si ma intrebam daca aceasta comunitate are fi mai prietenoasa si imi va viziona clipul cu lyrics al piesei urmatoare :http://www.youtube.com/watch?v=KfdAlMUDFQQ? Daca reusesc sa strang multe view-uri,vreau sa fac mai multe clipuri si sa ma specializez iar aprecierile care le primesc ma incurajeaza sa continui dar vreau sa stiu daca are rost.
In concluzie, ma ajutati prin a folosi 3 minute din viata voastra si a-mi viziona clipul? (Astept de asemenea sfaturi!)

2 răspunsuri:
| mihaela0205 a răspuns:

E ok. Însă, bănuiesc că folosești Movie Maker.
Și eu făceam filmulețe din astea, înainte ca idioții de la casele de discuri să-mi reclame contul, cu vreo 700000 de vizualizări.
Îți recomand pentru următoarele video-uri să folosești și niște imagini cu interpreții melodiilor, doar pentru a căpăta alt aspect, și așa ar stârni curiozitatea mai multora. Pentru că, sincer, e prea simplu video-ul acesta. Știu că versurile ar trebui să fie în prim-plan, dar totuși, trebuie să aibă și un aspect cât de cât ok. big grin

| kristi009 explică (pentru mihaela0205):

Da chiar si eu am spus ca este simplu, si da folosesc movie maker si incerc sa il descopar cat mai mult, multumesc de sfat! APRECIEZ! Sunt deschis la orice fel de sfat!