| Ursa_Daniel_1999 a întrebat:

Vad la multi baieti si fete ca posteaza pe youtube cate un cover si au cate 35.000 100.000 like in mai putin de 1 luna as vrea si eu sa fac un video cu mine cantand am o voce extraordinara cred eu si multi mi-ai zis foarte multi si e pacat sa stau asa ce credeti oare sa am succes? stiu trebuie calitate la video sa iar tare dar oare sa am succes as dori sa fac un Cover la piesa Love Yourself interpretata de Cantaretul Star Justin Bieber si sa ajung ca el intr-o buna zi ma poate ajuta cineva?

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ce mah? Voce extraordinara si vrei sa faci un cover la cacatul ala cu ochi? Cred ca ar trebui sa iti stabilesti un pic prioritatile. Vezi ce se cinta pe la X-Factor si The Voice, alea piese unde se vede daca ai - nu ai voce. Eu nu am vazut vreodata ceva de la puta beata asta de biberon.

| Ursa_Daniel_1999 explică (pentru KodrutZ):

Sunt multe feluri in care Ne demonstreaza Justin ca e cel mai bun Cantaret din lume si daca mie imi place ce e impotriva? ma poti ajuta da sau nu?

| KodrutZ a răspuns (pentru Ursa_Daniel_1999):

Daca iti place, esti liber sa iti placa. La fel cum esti liber sa maninci fecale daca tii musai, dar nu o da in sugeli de-acuma ca e cel mai bun cintaret, lol. Eu tot nu am inteles ce ajutor vrei. Ia-ti un microfon si o placa de sunet cu input decent, inregistreaza-te, pune pe YT, si gata.