| Crunky a întrebat:

Voi ce melodii mai ascultati in momentul cand sunteti la alergat!
Eu am observat ca fara muzica nu alerg nici jumatate din distanta pe care o alerg cu muzica! Muzica parca stoarce ultimul strop de energie din mine!

4 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Muzica rock'n roll e foarte energica, la fel si disco.:X Eu sincer, nu am stare sa stau in fata calculatorului sa ascult muzica asta.

| baru a răspuns:

Salut. Doua probleme: Una, Daca alergi, pe muzica zen, in afara de faptul ca alergi mult, dar te incarci cu energie, lucru, care de fapt de energie ai nevoie, nu de cat de mult alergi. Doi: Daca asculti, muzica de care-ti, place tie, nu ca nu alergi, dar o parte din energie se pierde, datorita faptului, ca acea muzica i-ti place, dar ca ori ce lucru, consuma energie. Daca vei alerga tot pe aceeasi muzica, dupa un timp, nu vei mai putea alerga nici jumatate, din cat ai alergat. Dar, este bine ca faci sport. Conteaza enorm. Ca este cu muzica ca este fara, are mai putina importanta. Tot ce conteaza este sportul. Te rog daca vrei intra la Meditatii, Zen. copiaza putina muzica, si vezi ce efect va avea asupra ta. Pa

| deeutza_9735 a răspuns:

Ai perfecta dreptate, pentru ca atunci cand asculti muzica te relaxezi si poti sa-ti continui miscarea in voie. E mult mai bine sa asculti muzica cand alergi pentru ca dupa parerea mea te simti in largul tau. Odata ce alergi creierul se relaxeaza in timp ce tu asculti muzica si nu te mai gandesti la faptul ca nu mai poti sau nu mai stiu eu ce. Deci eu ador sa ascult muzica atunci cand alerg. Si va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru

Întrebări similare