| LarsUlrichsLover a întrebat:

Trupa mea preferata este Metallica si Lars este idolul meu. Am facut acest fan fic si sper sa il cititi si sa va bucurati de el.

- James, James! Kirk ajunse intr-o suflare
- Ce s-a intamplat, omule? Raspunse James nedumerit.
- N-o sa ghicesti niciodata vestea cea mare.
- Ce-i omule?
- Lars se insoara.
- Ba, ej’ nebun? Raspunse James uimit. Cu cine? Cu romanca aia urata? Hahaha. Nu pot sa cred.
- Nu fi rau! Stii ca acum arata mult mai bine. Lars a facut-o femeie. Nunta e luna viitoare in Romania.
- De ce dracu vor s-o faca acolo?
- Nu stiu, omule! Din cate am inteles eu de la Lars, nevasta-sa vrea muzica traditional romaneasca sau ceva…Cica e foarte special pentru ea. Lars ii face pe plac.
- Of, prostul! Rase James
- Da, azi pleaca in Romania sa vorbeasca cu organizatorii, sa vada cum aranjeaza tot: muzica, mancare, invitatii, locatia…stii tu.
- Ok, am incredere in tine, spus Larsy si-si saruta viitoarea nevasta pe obraz.
Ajunsi in Romania, Larsy era nerabdator sa vada locatia si trupa alese de Veronica.
- Haide Larsy, hani! O sa-ti placa la nebunie. Taxi! Striga ea si face cu mana vazand unui taxi care tocmai ajunsese.
Urcandu-se in masina, soferul intreaba:
- Unde doriti sa mergeti?
- Du-ne la localul "Valoarea" din Ferentari.
- Da, doamna!
Drumul nu a fost prea lung. Dupa ceii platesc soferului, coboara din masina. Localul era unul foarte mare, cu turnuri imparatesti. Larsy era uimit de splendoarea cladirii. Dinauntru se auzeau instrumente ciudata, pe care Larsy nu le mai auzise inainte.
- Hai draga, mai repede, o auzi pe Prunela spunand. Sunt nerabdatoare.
Condusi inauntru de un valet care ii astepta la intrare, au fost intampinati de un om cu trasaturi de gorilla. Larsy fu impresionat pe loc de aceasta creatura. Cele 3 straturi de jeg de pe pielea lui, camasa sa transpirata si deschisa la piept, dezvelindu-I parul lung si carliontat, lantul sau gros de air, ciocatii de lac si gura sa imputita era tot ce descria un barbat perfect pentru Larsy. Larsy incremeni pentru o clipa, ochii lui fiind atintiti asuptra minunatiei de om pe care o avea in fata. Acesta veni la viitorii soti si se prezenta:
- Buna ziua, sefii! Am auzit ca vreti sa va cant la nunta, manca-v-as! Io sunt Florin Salam.
- Da, raspunse Larsy, intr-o suflare, iar emotiile citindu-i-se in voce. Ma bucur sa te cunosc. Sotia mea este fana ta si am vrea sa ne canti ceva acum, daca se poate.
- Da, barosane! Spuse acesta. Se intoarse catre unul dintre persoanele cu instrumente si striga: Hai ba, da-i drumu’!
*ta ram pa tâm, ta ram pa tâm, ta ram pa tâm, ta ram pa tâm*, era un stil muzical pe care Larsy nu-l mai auzise, dar i se părea foarte placut şi decent.
*Citesc biblia si caaaaaant, spune-mi doamneeee, spune-mi caaaaand….* Larsy auzi glasul suav si linistitor al barbatului din fata lui. Stand aproape de el si privindu-l cum canta, Larsy isi simti puta intarindu-se. Pentru a-si ascunde maiestuasa erectie, se aseza pe un scan din apropiere.
Cand piesa se termina, Salam intreba:
- Cum a fost, boss? Ti-a placut?
Larsy nu raspunse. Nu pentru ca nu ar fi vrut sa o faca. Ar fi spus din toata inima ca a fost perfect, dar nu a putut. Era uimit, iar respiratia ii era taiata.
- Sigur ca i-a placut! Spune-i, Larsy! se grabi Prunela sa spuna.
- Da, a … a fost grozav, abia se auzi vocea lui Larsy. Esti angajat. Tu si formatia ta. Ii intinse o carte de vizita si-si spuse: Suna-ma sa vorbim despre bani.
- Dar nu ne grabim, intervene Prunela. Putem ajunge la o intelegere acum.
- Pruny, te rog. Sunt treburi de barbati, spuse Larsy, facandu-I cu ochiul lui Salam.
Vazand semnul lui Larsy, Salam isi arata dantura perfecta din dinti de aur printr-un ranjet care cred ca voia sa insemne un zambet.
Lars nu a trebuit sa astepte mult pana cand Salam l-a sunat, desi era nerabdator sa vorbeasca fata in fata cu el si sa-l cunoasca mai bine. Dupa ce au stabilit impreuna sa se intalneasca la Florin Salam acasa, Larsy facu un dus, se parfuma si pleca spre adresa indicata la telefon.
Ajuns la casa solistului, este intamplinat de insusi Florin, acesta fiind imbracat intr-un maiou alb si stramt, accenduandu-I formele perfecte si o pereche de bermude Armani (Larsy fu impresionat de gusturile lui Florin, ele fiind destul de asemanatoare cu cele ale lui James).
- Salut, spuse Larsy si ii intinse o mana!
- Salut, sefu’! Intra, te rog!
Cand larsy simti stransoarea mainii sale puternice, un fior de gheata ii strabatu intreg corpul. Fu condus inauntru si incepu sa fie din ce in ce mai nelinistit si tulburat de sentimente caudate. Incerca sa deschida discutia:
- Deci, am venit sa vorbim despre sum ape care o vei primi pentru a canta la…..nunta mea. Spune-mi cat doresti sa primesti!
- Am decis ca nu mai vreau sa va cant la nunta. Imi pare rau, dar nu pot.
O nota de uimire si confuzie se citi pe fata lui Larsy.
- Dar…ce s-a intamplat? Mai devreme era totul in regula…asa parea.
- Da, dar vezi matale…Nu stiu cum sa-ti spun, cum sa ma exprim. Dă cand te-am vazut, inima mea a început să bată să-mi iasă dân piept. Nu vreau să-ţi stric casnicia, dar nici nu vreau sa ma fac pă mine să sufăr când am să te văd fericit cu nevasta ta…D-asta nu mai vreau să vin la nuntă. Stiu că sună ciudat, dar m-am îndrăgostit dă matale dă când te-am văzut.
Tristeţea i se citea in glas şi i se reflecta in privire. Lars ramase fara un cuvant. Era tot ce dorea să audă. Sufletul i se umpluse de fericire, iar pe faţă i se arată un zâmbet mare şi tălâmb pe care nu-l putea stăpâni.
- Vezi t, începu el, întâmplarea face să simt acelasi lucru pentru tine. N-am mai fost atras de bărbaţi până acum. Bine, poate doar de James, Kirk, Dave, Rob, Cliff, Jason…mda, frate-miu, tata si încă vreo 1oo. Mda, ce voiam să spun e că sunt sigur că vreau să-mi trăiesc viaţa alături de tine. Eşti persoana perfectă pentru mine.
Salam nu-şi putu stăpâni lacrimile. Se ridică şi îi sărută patimaş buzele bărbatului chelios din faţa sa. Îşi muşcă buzele când rupse sărutul.
- Dar ce facem cu nunta ta? Îi spuse Florin, mângâindu-I chelia.
- Nu-mi pasă de nuntă. Cu tine vreau să fie. E tot ce-mi doresc. Am să anulez tot. Prunela nu înseamna nimic pentru mine.
Il saruta cu pasiune si urma o noapte plina de dragoste, manele si solouri de conserve. Au trait fericiti pana la adanci batraneti. Puta lui Larsy a ramas la fel, deci doar el a fost cel sodomizat.

Ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Aneurysm a răspuns:

...Larsy?

| RockNbeer a răspuns:

Are o picatura de realism laughing

| Polaris a răspuns:

Too Lars, Didn't Read.

| Woodenpints91 a răspuns:

Era de ajuns să pui o poză cu el, şi te credeam pe cuvânt.
Ăştia de pe tepeu stau cam prost la capitolul citit, majoritatea.
Puteai să-i mulţumeşti cu o poză şi un citat din maxim 10 cuvinte sub ea, şi era de ajuns.

| Vans a răspuns:

"solouri de conserve"laughing

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Dabaliu ti ef