| EyX a întrebat:

Salut tuturor, cine poate sa-mi zica niste melodii pentru asa un caz: in seara aceasta o sa-i ofer unei fete sa fie prietena mea.Si doresc pe fundal sa cante ceva dragut.Si spuneti-mi vreo doua cuvinte frumoase..eu am 17 ea 14.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| OQdpNet a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=tZuj_beuMc4
2 ore si trei sferturi de muzica draguta de fundal.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obligatoriu ca melodia sa fie manea. Orice manea. Nu conteaza ca-i vorba de iubire sau de bani, in fond, e tot aia.
Cuvinte frumoase? "Te vreau, fa. Hai, baga botul la savarina."
Cu placere.

| Happyjump a răspuns:

Depinde ce înțelegi tu prin "o sa-i ofer unei fete sa fie prietena mea" nu e corect scris, dar ma rog

| EyX explică (pentru Happyjump):

Da,stiu ca sunt inapt straight face

| Bøøgey a răspuns:

Un negativ de jazz. Sau soul. O inviti seara la tine. Poate ai noroc si e vreme ploioasa. Ar fi perfect.

| xCriis a răspuns:

"Vrei sa fii iubita mea? " laughing alte cuvinte?!

| Chiriac_Ionel_1972 a răspuns:

Ce? mai spune-mi o data :deci vrei sa-ti fie prieren da ce spuntem pe vremea bunici? deci dragule EyX trezeste-te suntem in secolul 21 nu se mai fac chestiiile de genul asta pune ceva de genul pai stiu si eu Senzual si incearca sa o saruti daca treaba merge bine faceti sex si suntei mai mult de cat prieteni daca pot sa spun. Haide amice nu fi fraier, adica si cum o veri intreba:AAA STI CE VREI SA FI PRIETENA MEA? A FI SI TU IN PAS CU MODA, HAI SALUT

| EyX explică:

Multumesc tuturor.Nu mai am nevoie de raspunsuri.Ma luati toti in ras.Stiu ca nu m-am exprimat corect...am dorit pur si simplu sa-mi dati niste melodii dragute si romantice care o sa sune pe fundal in timp ce o sa-i zic niste cuvinte frumoase, sa para tot mai romantic.

| Blenthees a răspuns:

C.i.a - unde e ea. sau Nane - ca o stea sau Ego -Pentru ca te iubesc :3. La cuvinte te descurci tongue.