| DEBrown a întrebat:

Salut tuturor,

Eu am 15 ani si imi place foarte mult muzica din anii 70-90. Formatiile romanesti, ca Phoenix, Pasarea Colibri plus cele straine ABBA, Richi e Poveri, Peter Sue Mark si celebrul Demis Roussos, plus multe altele. Am in calculator vreo 5 gb cu astfel de muzica. E cineva pe aici fan?big grin

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daaaa. Si ar mai fi: BZN, Smokie, Joe Dassin, Johnnie Halliday, Baccarat.
Ma rog...eu am crescut cu muzica asta, dar, vad ca ii place si lui fi-meu, care are 21 de ani. Era muzica adevarata.

7 răspunsuri:
| checkmybrain a răspuns:

Da! Phoenix e formatia mea (romaneasca) preferata. happy

| foxi a răspuns:

Da sunt fan...Smoking! Si eu am multa muzica de acest gen!

| ATHOS a răspuns:

Toti cei care sunt contemporani cu aceste formatii sunt fani!

| Sin a răspuns:

Daca e sa vorbim despre muzica anilor 70-90 romaneasca, prefer Iris...si Phoenix, dar mai putin.
Daca e straina atunci: Queen, Scorpions, AC/DC, Led Zeppelin, Deep Purple, Kiss, Black Sabbath, Judas Priest.Sunt cateva piese de la ABBA care imi plac. Iar Demis Roussos obisnuiam sa ascult candva.

| laradio a răspuns:

Prezenta! Ascult asemenea muzica dar nu pentru ca ai mei parinti ar asculta asa ceva in casa.Intr-adevar, la vremea acestor melodii le ascultau dar acum ei nu prea mai asculta muzica.Trupele le-am descoperit de una singura si imi place la nebunie muzica veche.Banuiesc ca-i ca vinul si muzica, cu cat e mai veche, cu atat e mai buna. Daca vrei sa mai vorbim despre muzica asta, cu mare placere. Am uitat sa precizez ca fac 17 ani in octombrie\dancing.

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
Păi eu am crescut pe muzica celor de la Modern Talking, Bad Boys Blue, Black, ABBA, C.C.Catch,Bingo Boys, etc.
Sunt fan al blues-ului de calitate, mai ales celui din anii '80-'90.
Îţi dai seama cum e să creşti pe astfel de muzică, mă face să mă gândesc la faptul că am părinţi de calitate care nu mă pun să ascult manele. E mult mai sănătos.happy
Bye!kiss

| mihaibrasov a răspuns:

Normal happy. Mai incearca si Nana Mouskuri (sper ca am scris corect), cenaclul Flacara, The Cranberries, Petula Clark, James Last.etc.