Buna,
cred ca cel mai ok ar fi sa mergi la un liceu de muzica, sau daca deja esti la liceu, sa mergi la o facultate de muzica!
Sau, incearca sa iei cateva ore in particular, alea sigur te-ar ajuta, atat din punct de vedere vocal, cat si pentru instrumentul la care ai vrea sa canti!
O zi frumoasa!
Multumesc mult, sunt inca la generala dar ai idee cum as putea ajunge la un liceu de muzica as prfera in Constanta! eu ma gandesc sa dau la teologic! din cate am auzit la un liceu de arte de Constanta(Regina Maria)se intra doar daca stii sa canti la un instrument!
Pai tocmai de aceea, inainte sa intrii la un liceu, iei niste ore in particular ca sa inveti sa canti cat de cat la un instrument, apoi, o sa inveti sa canti mai bine dupa ce intrii la liceu!
Nu stiu ce sa zic despre cum ajungi la liceu in Constanta, pentru ca eu sunt foarte departe de acest oras
Intreaba-ti profesorul actual de muzica, daca stie ceva licee de muzica in oras la voi sau unde te intereseaza, el o sa stie cu siguranta!
Bafta!
L-am intrebat si asta si a spus ca Regina Maria e singuru! dar nu stii de unde im-i pot procura un anumit instrument?
Depinde, daca il vrei nou, sau second-hand, ai putea sa incerci pe net, pe ceva site-uri online, sau in magazinele din oras, poate gasesti ceva!
In regula mersi mult!
Si despre instrumente il poti intreba si pe profesor cred ca ar trebui sa stie!
Cu placere si bafta!