Si mie imi plac aceleasi piese ca ale tale.
Imi mai place si "One time". Dar cele 2 sunt favoritele mele
Mie mi se pare dragut. si imi place cum canta [si aspectul fizic], imi place melodia Baby, Favorite girl si cam toate nu sunt disperata dupa el si nu imi fac iluzii
Nu pot sa zic exact ce melodie imi place pentru ca imi plac toate melodiile lui! Canta foarte frumos pentru varsta lui si este super dragut. Dar unele din preferatele mele melodii este Eenie Meenie!:X Este fantastica!
Nu imi place JB! Motivul? Pai repeta un cuvant de 10. 000 de ori intr-o piesa, Are voce de fata si nu prea ii sta bine unui baiat cu voce de fata, motive is mai multe dar nu le spun aici.
Imi place cum canta. Cel mai mult imi place "Overboard", dar imi plac si celelalte
E normal sa aiba vocea asa, i se va schimba in timp ce creste. Gusturile nu se discuta :p
Salut sunt boldi monika mie place cel mai mult inim minim pentru ca e frumos si e frumos videoclipul mie nu mi place videoclipul cu beybe ca nu-mi place cum arata fata cand danseaza fata tot numai face cu gura si se da mare muzica imi place dar fata nuuu cel mai frumos copil ce am vazut in veata mea justin bieber I' LOVE YOU asa ceva n-am vazut in veata mea imi place ochi sai imi place cura sai rosu imi place cum danseaza si sum canta baieti spune ca asa canta ca o fata da da crezi tu baa imi place de el
Iasmina87 întreabă: