Vocea nu este urata
dar nu ai ureche muzicala
nu ridici vocea, nu ai intonatie etc... fara suparare
si eu cand ca tine :-J
Buna.
Ce pot sa zic, ai voce frumoasa, asta cu siguranta. Si.pronunti frumos engleza. Mi se pare ca nu ai ureche muzicala. asa mi se pare mie. Dar cred ca poti incerca niste cursuri de canto, sigur te vor ajuta!
Canti binisor numai ca parca esti cam adormit da-ti drumul la voceTe gandesti numai ce o sa creada altii si uiti sa canti de placere, te complici si vocea numai iese bine
Inka un sfat fara rautate Cred ca ar trebui sa mai inveti putina engleza
Eu zic sa incerci din nou. Alege-ti un moment cand te poti inregistra fara sa te jeneze cei din jur sau ca te aude mama din bucatarie sau sora de afara.
La tine se aude parca in soapta si cantatul se face cu gura larg deschisa, nu printre dinti ca sa ai o voce cat mai puternica. Nu suna rau, dar pari cam complexat... canta din suflet, canta ca si cum te auzi doar tu, nu conteaza ce zic ceilalalti
Vocea suna destul de bine.Nu pronunti prea bine in engleza ( nu conteaza, nici eu nu pronunt la perfectie).
Oricum nu poti sa te astepti ca vocea sa sune ca si al solistului. Dar ii bine
Nup, clar nu ai voce. Dar nu e capat de lume. Daca iti place muzica, invata sa canti la un instrument si poate ajungi in trupa Tokio Hotel
Pai ce pot spune, este ca asta n-am tratat-o cu seriozitate, am vrut doar sa fac asa, era pe azi noapte la ora 2 jum si am zis sa fac doar sa va intreb daca sunt afon adica cant rau, ca sa stiu daca suna urat sau nu.
Nu, nu ai. Vocea se poate lucra, dar tu nu ai nici ureche muzicala. Nu o sa-ti faci cariera in cantat. Nu zic sa te jignesc, dar asta e adevarul.