19 martie. Hai si tu!
Unde? Normal ca mi-ar placea sa vin, depinde mult si de locatie.Pentru ca, daca e in Bucuresti nu as sti sigur.
- Turbohalle se afla la 1 min de statia de metrou Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucuresti
Asta e locatia. Dar daca nu stii sa ajungi, ne intalnim pe undeva unde stii sa vii si mergem impreuna.
Sa vorbesc cu ai mei.Nici nu am auzit de concert pana acum.Anul asta am fost paralela cu concertele.Doar pe cele din apropierea orasului le-am stiut.
Si nici eu nu sunt din Bucuresti.
Ia uite, e numai 75 lei, până şi în ziua concertului. Cred că vin, dacă nu mă reţine şcoala. Chiar aş vrea să ajung.
Daca iei inainte de ziua concertul e 68 de lei. Cade martea. Sper ca nu-i o problema. Ar fi misto sa ne intalnim mai multi acolo.
Ar fi păcat să nu mergem, că-s preţuri foarte bune. Numai data e pusă aiurea, pentru noi, ăştia cu şcoala. Mă întreb dacă vor promova Carolus Rex şi Helvetios.
De Sabaton stiu ca vin pentru a promova albumul Carolus Rex, dar de Eluveitie nu stiu(nu prea ascult). Am timp sa mai aprofundez pana in martie. Esti din Bucuresti?
Nu, sunt din Olt.
Nu esti departe. Merge. Eu sunt din Calarasi, deci, sunt cam in situatia ta.
Cu mine.
Atunci sper să pot să iau bilet săptămâna asta.
Mai ştii cine mai merge, de pe aici?
Uite ca se ivesc persoane.
anonim_4396 întreabă: