| SkatM4 a întrebat:

Salut, vreau pareri pentru una dintre piesele mele rap, am mai multe da' in primul' rand vreau pareri, inainte sa le trag. Evident ma simt obligat sa dau si funda

Am 16 ani, si nu-mi dau seama cu un copil, poate intelege ce se petrece in juru' sau, insa un adult in toata regula, e o victima a sistemului.

-------------------------------------------------------- --------------------------

Guvernu fura, nu pateste nimic
Ba dimpotriva, astia au bani sa-si cumpere zi de zi o noua vila la pachet cu o masina
De la mare la mic fura in nesimtire fara oprire
Ne zambesc cordial, spunandu-ne ca de maine va fi mai bine, sperante false, chiar dureroase
Demoni deghizati in ingeri pazitori se afla printre noi
Iadul e gol oameni buni, demonii se afla chiar aici langa noi, ce ne cumpara sufletu' cu niste foi
Si ce e cel mai rau, fura de la noi, oameni de rand
De la cel mai mare si rau pana la cel mai mic si plapand
Banii dezbina famili, cum **** mea s-a ajuns aici?
O familie e un dar capatat de la Dumnezeu, daca o sa o strici te risti, crezi o s-o mai repari? I-a ghici.
Se vrea pace, fara durere da asta e imposibil cu voi la putere
Ne dorim sa va vedem, tarandu-va-n noroi, cersindu-ne o bucata de paine
Si noi sa va dam exact ceea ce ne-ati dat si voi
Ne distrag atentia, de la problemele reale
Afinsandu-le ca pe unele banale
Probleme mentionate zi de zi, sunt divorturile acelor "vedete"dependente de atentie, macara de o faceati si voi in discretie
Vreti atentie? Iesiti din anonimat, citind o carte, ar fi un miracol adevarat
In timp ce ei ne fura pe fata, si se dau saraci
O victima a sistemului asta bolnav, cauta sa se inveleasca noaptea cu saci!
Al Treilea Razboi Mondial, a inceput e aici e acum
Un razboi psihologic, economic.
O tara nu poate fi supusa prin violenta
Dar pot fi cucerita si inrobita din punct de vedere economic fie ca esti sau nu dornic
Fi fara temeri, fara frici, ai sa intalnesti multi inamici
Auzi tu cica criza, economica
Mare parte abureala si restul doar vrajeala!
Daca toti am avea, care ar mai fi farmecul banului
Cum ne-ar mai putea manipula, daca puterea banului n-ar mai exista?
Banu' e ochiul, dracului trebuie sa spun
Credinta e ochiu Domnului vreau sa spun
In goana dupa bani suntem constienti ca uitam de credinta
Uitam ca si noi suntem o fiinta
Ce ne deosebeste de animale, avem ratiune, in rest traim in aceeasi salbaticiune
Alergam dupa bani, da' nu capatam nimic
In schimb, uitam de Dumnezeu si asta e cel mai grav, ajungem sa credem ca fiecare dintre noi este un semizeu adevarat
Dupa ce o sa muriti, bani nu vor mai conta absolut nimic, in schimb poate atunci veti fi cu adevarat fericiti
Alergam dupa bani, parem ca avansam, e doar o iluzie
ca Fata Morgana, fugim asemenea unor melci, facandu-ne creieri terci
Prefer sa fiu sarac lipit, da' cu o avere de nedescris
Ce o port vesnic in suflet, credinta in Dumnezeu v-a birui mereu, in sufletu' meu
Ne e mult mai frica de controloru' de pe R.A.T.B decat de Dumnezeu nostru din cer
Charles Darwin si teoria evolutionista
O alta abureala colosala, un alt plan masonic fara indoiala
Cat de curand vom purta toti chipuri, vom plati cu chipu' si pentru' o simpla punga de chipsuri
Ne vor monitoriza ca pe niste cobai banali, nu vom mai avea nici o putere de a riposta, sa te ti bine, abia atunci o sa devina viata grea
Pentru a le face viata mai usoara lor.Cui? Conducatorilor.
Diavolu' e peste tot, si rade de noi, cum pentru bani ne impartim topoare pana la desfigurare
Pe orice produs, care la prima vedere pare perfect o sa gasesti totusi un defect, pe codu' de bare se afla numarul' 666 fratioare
Tot ce am nevoie, e un pix si-o foaie, ambitie am destula, ca sa-mi tranzmit trairile interioare.
Multi au sfarsit impuscati, asasinati, pentru ca au avut curaju' sa vorbeasca nu sa trancaneasca nu e asa Tupac?
Odihneste-te in pace, nimeni nu te-a uitat, ai fost si vei fi in continuare un om respectat.

15 răspunsuri:
| Bøøgey a răspuns:

Charles Darwin si teoria evolutionista

O alta abureala colosala, un alt plan masonic fara indoiala

Ce rahat indrugi aici ma? laughing Ce "plan masonic", "abureala" visezi? Imi tai **** daca tu stii sa-mi explici mie teoria evolutionista.

| Bogdan2111s a răspuns (pentru Bøøgey):

Vorba vine mahh

| SkatM4 explică (pentru Bøøgey):

Charles Darwin era mason, el sustinea ca omu' se trage din maimuta, de ce? Pentru a te indeparta pe tine de Dumnezeu'. Trasaturile necesare NU se pot mosteni.De exemplu, tu crezi ca, stramosi girafelor si-au intins gatu' pentru a ajunge la frunzele de la copacii mai inalti? Un om, care face cultruism, crezi ca poata sa-si tranzmita masa musculara copilului sau? Nu exista nici un mecanism unde comportamentul organismului, în încercarea sa de a se adapta mediului, sa produca o schimbare genetică. Insectele din ce s-au mai tras atunci? Din flori? Din aer? Daca vrei mai multe detalii iti recomand volumul Ortodoxia si eroarea evolutionista de Firmilian Gherasim şi Ion Vlăducă. Altceva? Iti dau un sfat, nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala, daca nu esti informat.Eu pot sa spun ca am citit zeci de carti pe tema asta.

| Bøøgey a răspuns (pentru SkatM4):

Crezi si-n D-zeu si-n Illuminati. Esti tare. laughing Spui ca Darwin zicea ca omu' s-a tras din maimuta. Pentru mine e de ajuns.

Tu sti despre ce vorbesti acolo macar? Nu exista bine fara rau. De ce nu as crede in ambele? Cand sunt 100% convins ca exista. Doar o maimuta, ar accepta ca omu' se trage din maimuta, n-are rost sa ma chinui cu tine. Crezi ce vrei, fiecare e liber sa aleaga.

Spune-mi, cum poti sa renegi ceva ce nu cunosti?

Da tu de ce esti asa sigur? Sunt sute de secrete, pe care nici eu si nici tu, nu le cunoastem.Si ca sa-ti raspund la intrebare, cand Papa Ioan Paul I a fost ales, el era determinat sa dezvaluie toate secretele omeniri. Dubios e faptul' ca, el a murit otravit, cam dupa 30-33 de zile, daca nu ma insel.

Cum stii tu ca sunt sute de secrete, de vreme ce sunt secrete, adica nu le cunosti? Eu te-am intrebat cum poti renega teoria evolutionista, nu stiu ce-ai inteles tu de mi-ai zis de Papa ala... Evolutia nu e un secret, astept un raspuns coerent.

Bun, deja o m-am enervat, nu mai stau sa-ti explic, crezi ce simti tu. Daca vrei sa vezi un mic documentar in regula, daca nu salut.

Partea 1 : http://www.youtube.com/watch?v=5B3mNASNgCg

Partea a-2a http://www.youtube.com/watch?v=ooVDCMUbGLo

Partea a-3 a http://www.youtube.com/watch?v=i74U_Vq4n5A

Partea a-4 a http://www.youtube.com/watch?v=HKd70SoinhQ

Partea a-5 a http://www.youtube.com/watch?v=wA62cQLSacs

Partea a-6 a http://www.youtube.com/watch?v=DdSF1LjCrLE

Partea a-7 a http://www.youtube.com/watch?v=khMpByFO1ng

| Andruzzi a răspuns (pentru SkatM4):

Cre(ș)tinule, tu imi amintești de un băiat, DaniiB, și el, mare credincios cam ca tine așa...Hai bagă versul ăla al lui, trebuie să-l știi, e imposibil să nu-l știi, că voi sunteți cam pe aceeași lungime de undă. ^_^

| SkatM4 explică (pentru Andruzzi):

Amice, tie ce nu-ti mai convine? Da, sunt credincios altceva? Fac rau? Nu prea cred.Si n-am auzit de el oricine ar fi acest DaniiB. Daca a ajuns o problema, faptul ca cineva e crestin, e foarte grav.Eu cer o parere, si vad doar injurii pentru ca sunt ''cre(s)tin'' poate sunt si cretin, recunosc poate sunt si prost, recunosc si asta, dar daca voi va luati de mine pentru ca sunt credincios deja e o mare problema. Daca esti in stare, sa faci ceea ce am facut eu, adica niste versuri, astept un raspuns, daca faci niste versuri bune ma jur ca-ti voi da funda.Numai bine

| Andruzzi a răspuns (pentru SkatM4):

Draga domnule SkatM4, nu am spus ca as avea vreo problema cu credinta religioasa a dumitale si nu am spus nici ca versurile nu sunt bune. Ceea ce inseamna ca ai tras niste concluzii cam pripite. Inteleg ca esti crestin si ca ai un anumit Dumnezeu, dar te rog nu incerca sa ni-l bagi noua pe gat prin versurile tale, tine-l pentru tine, daca vrei sa vorbesti despre Domnul Dumnezeul tau, mergi la biserica si nu adu vorba despre el prea mult in versurile tale, inteleg ca poti sa spui de doua-trei ori ceva despre el in versurile tale, dar ce-i mult strica, iar eu nu sunt de parere ca acest fapt iti va aduce prea multi fani.
Referitor la DaniiB, este un baiat care tot face melodii in care vorbeste numai si numai despre "Dumnezeu". La asta ma refeream cand am spus ca imi amintesti de el.

| SkatM4 explică (pentru Andruzzi):

Nu vi-l bag pe gat, fiecare e liber sa aleaga, eu mi-am spus parerea, si am ales.
Salut.

Si cu faza, de unde stiu ca sunt sute de secrete, desi nu le cunosc.
Cum zicea si Petre Tutea :''Nu avem acces la adevar, d-aia toate explicatiile par trase de par''.Si cu asta am zis tot.

| DenyScumpy a răspuns:

Frate esti tare happy Pe bune mie imi plac la mebunie piesele rap si asta e tare :*