| AlinPlaya a întrebat:

Vreau sa va intreb ce parere aveti despre muzica "drum 'n' bass"? Mie sincer nu mi se pare muzica. Mi se pare un zgomot deranjant, care nu are nimic placut. Astept pareribig grin
Ave!

Răspuns Câştigător
| Majj a răspuns:

Mai bine as asculta niste unghii care zgarie o tabla decat "muzica" aia de ciudati

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare cu gusturile lui. Unora le place, de asta si este cintata.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

De cand se discuta gusturile? Poate tie iti plac manelele, crezi ca-ti voi spune eu vreodata ca nu-s altceva decat zgomote deranjante?

| @@ a răspuns:

Hey
eu ascult dnb si dubstep si chiar imi place enorm
acum e altceva daca tie nu iti place sau ti se pare un zgomot deranjant
asa cum mie mi se pare un zgomot manelele
pe TPU nu se discuta gusturile
noi suntem aici sa te ajutam daca ai o problema
asa ca...
bafta
>big grin

| Bacemi a răspuns:

Mai ascult din cand in cand dar rar. Daca stai si te gandesti e un domeniu abstract al muzicii. Acelasi principiu s-a folosit si in pictura si in literatura si in alte domenii si a avut succes. Cu siguranta sunt oameni care apreciaza acest stil. Eu prefer sa ascult alte genuri.

| Verdunkleten a răspuns:

DNB`u si dubtep`u sunt genuri bune. Daca pentru tine sunt zgomote, asta`i partea a 2-a happy

| radu75 a răspuns:

Iar mie nu mi plac deloc manelele! Si nu ma mai vait atata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e rau, dar nu mai mult de 15 min. pe zi. Din punctul meu de vedere, e cea mai ok muzica pe care NU o ascult (pentru exemplificare: e mai ok ca muzica disco, etno, pop siropos, evident manele).
Asta e PAREREA MEA, omul a cerut pareri, nu a criticat pe nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Alin, muzica nu trebuie sa aiba neaparat ceva placut, ea trebuie sa exprime ceva pentru tine, e o muzica pentru. oameni mai ''altfel'' nu pentru. toata lumea. E o muzica futurista si persoane mai sensibile nu o inteleg cum o fac eu...