Bună!
Și eu desenez mult și ascult muzică în timp ce fac asta. De obicei îmi pun playlist-ul făcut de mine pe YouTubede pe random și las toate genurile de muzică îngrămădite acolo să cânte în fundal. Dacă asculți un singur gen, e normal să te plictisești la un moment dat. Plus că muzica îți poate influnța și desenul.
Personal ascult tot felul de genuri : la fel ca și tine de la heavy metal la clasică, sau de la indie la country. Alte genuri pe care le mai ascult în timp ce desenez ar mai fi alternativă, soundtracks, punk, indie rock, folk, experimental rock, noir, jazz, blues etc etc etc.
Fă-ți un playlist cu o adunătură de genuri, melodii care îți plac bineînțeles, și dă random. Iar pe planul ăsta nu o să te mai plictisești de muzică. Dacă asculți aceleași melodii, eh.
Și o modalitate de a găsi muzică "nouă" e să îți petreci câteva ore pe YouTube când ai timp și să cauți random de la o melodie care îți place de exemplu, apeși din lista de recomandări alta si tot așa, iar în timpul ăsta îți faci playlist.
Good luck!
Daca vrei vorbim, si nu o sa te mai plictisesti :)))) Daca vrei vorbim toata noaptea :D. Oricum daca vrei, da-mi un mesaj aici: https://www.facebook.com/sebi.chelaru.9 (ignora fata)
anonim_4396 întreabă: