| icxx2010 a întrebat:

Am un stick de 4gb de la maxell de circa 2 luni, si-l folosesc foarte mult punand muzica pe el pentru a asculta in masina.In fine de fiecare data cand bag muzica nouo si mai multa il formatez, toate bune si frumoase pana cand acum cateva zile am bagat niste melodii si acum radioul din masina nu imi mai recunoaste multe din melodii, dc? ce se intampla? este de vina cumva stick-ul sau ce? Nu cred ca este vorba de virusi... am scanat de fiecare data melodiile si stick-ul

4 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Depinde la ce kp/s si frecventa sunt facute melodiile, sau ce format. Poate "radioul" tau nu citeste anumite formate. Pune ceva si vezi ce-ti citeste si incearca sa le pui la fel.

| icxx2010 explică (pentru CM7YRE):

192kbps sunt toate, format la fel toate...radiou il am din stock-ul de la Noua Dacia logan...

| CM7YRE a răspuns (pentru icxx2010):

La aceeasi frecventa gen 44100 Khz? Si acelasi format? Incearca sa formatezi si stick-ul in mai multe moduri posibile :Fat32, exfat, ntfs...

| icxx2010 explică:

Deci inca ceva, am descoperit o melodie pe care radioul nu o vede...am descarcat-o cu aTube cu 64 128 192 256 320kbps le-am pus pe toate pe stick si in zadar...Alte idei?