E mai greu...ca sa te lansezi iti trebuie BANI, nu gluma... unii au noroc si ii descopera o vedeta talentul...sau,ia-o cu incetul...mai intai da spectacole la scola ta(liceu. facultate.)...
Trebuie sa iti faci un cd demo si sa te duci la un post de radio sa te indrume mai departe.
Ce au facut multi in cazul tau, se duc la fund ca altceva nu prea ai ce face, canti pentru tine si pentru prietenii tai
Cauta un profesor de canto, sa te indrume spre un anumit gen de muzica. Strange niste bani si inregistreaza macar 1-2 melodii la un studio profesionist. Apoi trimite melodiile la niste case de discuri din Romania. Poti incerca si in strainatate, de exemplu in Polonia muzica din Romania este foarte apreciata, am vazut melodii in limba romana si engleza in Top 30 - www.eska.pl. Fa-ti cont pe Myspace, YouTube sau pe Myband (acolo am vazut multi artisti debutanti...) Poti sa incerci sa iti faci si un website(sunt si site-uri care iti permit gazduire gratuita) Chestiunea cu site-urile este doar pentru promovare... Mult Succes! :)
Scuzati`ma ca am intrebat pe ce gen vrea sa se lanseze!
Daca stiam ca va deranjeaza nu mai intrebam! ))
Daca ai talent atunci esti p calea ce buna.eu compun versuri de melodii. dar degeaba, daca nu prea am talent la cantata degaba le compun. oricum eu iti urez succes in continuare.
Cati ani ai? Si eu vreau sa devin cantaret... daca suntem de aceeasi varsta si daca esti din Bucuresti poate ne intalnim sa vorbim.