E mai ușor să arunci cu noroi în trupe, oameni, gusturi decât să muncești, să descoperi, să înveți ce e cu muzica.De multe ori și eu făceam asta, dar mi-am dat seama că atunci când eu stăteam la laptop, pe internet niște oameni munceau să-și facă o carieră.E ușor să spui ăia au furat, decât să scrii niște versuri și să faci o linie melodică.
Am să îți trimit un mesaj privat cu ceea ce a spus un tip, un om care inspiră.
Daca nu intelegi un lucru, ori stai in banca ta ori il critici, si a2a optiune e din ce in ce mai des intalnita. Ei poate nici nu au ascultat o melodie rock in viata lor, insa au conceptia ca rockul este "muzica pentru satanisti", o conceptie pe care nici pe la bunica nu prea o mai intalnesc...
Cel mai bun raspuns la intrebarea pe care ai dat-o tu mi s-a parut urmatorul, si chiar cred ca acest user a spus tot ce se putea spune:
LastChance a răspuns:
Mi-e milă în primul rând de limba română pe care ai chinuit-o rău de tot. În al doilea rând, nu mă aştept ca cineva atât de redus mintal să înţeleagă rock-ul. Eşti una dintre încuiatele care cred că rock-ul/metalul înseamnă urlete, satanism, iad şi vene tăiate. Eşti un caz pierdut şi sincer mă bucur că persoanele cu gândirea ta primitivă nu ascultă genurile astea de muzică. Dacă ar fi ascultat şi de voi, maimuţele societăţii, nu ar mai fi aşa interesant. Muzica pe care o ascultaţi e pentru voi, vă reprezintă. 3 versuri şi 2 scârţâituri. Simplă ca şi minţile voastre."
Cine spune că gusturile nu se discută? Ba da, se discută. În fincție de gusturi poți să-ți dai seama dacă un om e idiot.
Gusturile sunt ceva pe care le alegi în funcție de cât te duce pe tine capul. Îți folosești puterea de percepție pentru a-ți definitiva aceste gusturi. Mă rog, dacă nu ai așa ceva, asculți ce ascultă toată lumea și atunci cel care vorbește cu tine nu va mai trebui să piardă timp prețios pentru a-ți pune eticheta de cretin.
Cât despre întrebarea din link, ăia sunt sub-oameni. O specie cu mult inferioară și niciodată nu îi voi considera egali cu mine, deci părerea lor este mai prejos decât cam orice din lumea asta.
Mare-i gradina ta Doamne, desi nu cred ca existi. Eu ascult rap romanesc, mai rar rock, si din rock eu inteleg doar Disturbed si System of a Down, altceva nu imi place, ori nu am intalnit sa-mi placa.
In vederea la ce-ai zis tu cu marginaliazrea etc, e perfecto normala, ca doar nu voi ajunge sa o ard cu un manelist sau nu stiu ce cocalar. Majoritatea prietenilor mei asculta muzica de calitate, am noroc cu asta. De unde acest comportament? Se numeste prostie.
Apropo: ''Rockerita'' suna... suna... nu stiu, suna ciudat, desi mai folosesc cateodata acest cuvant, mersi ca mi-ai zis ca nu exista.
Cum ar zice si cocalarii : ''Bafta''. Bafta = Baftalo in tiganeste, de aceea eu iti voi ura noroc.
Ai auzit de Platon? Istet om. Stii ce-a spus?
"Caracterul unui om poate fi judecat după gusturile sale muzicale."