| InVPent a întrebat:

Salutare, fratilor! Imi puteti spune cum se numeste genul de muzica ca acestea: Eluveitie-Inis Mona
Five Fingers Death Punch-The Way of the Fist
Black Veil Brides-Perfect Weapon
Black Veil Brides-Knives and Pens
Un prieten spune ca ii rock, dar cand caut trupe rock nu imi da genul asta... Presupun ca e rock, dar ce fel de rock este? Adica in toate cele de sus vocalistii tipa mult... Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| letolas a răspuns:

Prima piesa Five Fingers Death Punch-The Way of the Fist este intr-adevar rock, mai exact Hard Rock combinat cu Screamo Rock
A doua piesa Black Veil Brides-Perfect Weapon este Heavy Metal tot asa piperat cu Screamo Rock (Screamo Rock se refera la orice tip de rock unde artistii incep sa urle ca handicapatii...)
Iar a treia piesa si ultima
Black Veil Brides-Knives and Pens este un Alternative Rock binenteles si aceasta fiind amestecata cu Screamo Rock...winking
Sper ca te-am ajutat cu ceva happy

| InVPent explică (pentru letolas):

Imi mai poti da te rog cateva trupe sau melodii? puppy dog eyes

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eluveitie - folk/death metal (țipetele se numesc "growling")
Five Finger Death Punch - heavy/groove metal
Black Veil Brides - se zice că metalcore, dar e emo mai mult (aici sunt țipete)

| letolas a răspuns (pentru anonim_4396):

Acele tipete care zici tu ca se numesc growling sunt de fapt niste tipete mai infricosatoare (mai groase) nicidecum nu sunt precum in aceste melodii pe care le-a recomandat eawinking
Uite aici un exemplu de growling (ca sa stii care e diferenta intre Screamo si Growling...

| vaporwave a răspuns:

eluveitie sunt folk metal, nicidecum rock
five fingers death punch n-am fost curioasa sa ascult
black veil brides NU E MUZICA

e muzica de entry level, asta asculti cand abia ai dat de "rock" si ai 12-13 ani; e ok, lasa. o sa dai de muzica mai buna mai incolo (sa speram)

| forthewicked a răspuns (pentru vaporwave):

Total de acordcu tinelaughing

| InVPent explică (pentru vaporwave):

Mi-ai putea recomanda tu, Vaporwave?

| vaporwave a răspuns (pentru InVPent):

normal ca pot
Iron maiden
Pink Floyd (astea doua sunt preferatele mele)
Korpiklaani
Slayer
Agalloch
Rammstein
Alternosfera
Coma
Cargo(unele melodii)
Phoenix, tot asa
Helloween
America
Red hot chili peppers
The Offspring
Led Zeppelin
Sonata arctica
Tool
Karma to burn
Korn
Vita de vie
A perfect circle
Bucovina

da, si astea sunt destul de cunoscute, dar chiar suna al naibii de bine toate, nu ca si restul. si sunt si vechi unele, dar mai nou toate trupele sunt la fel. nu ai ce sa-i faci, asa e rock-ul, in general chestiile cunoscute suna si bine. ce nu e cunoscut, deja ai sa vezi ca nici nu suna atat de bine