| wikkiz2 a întrebat:

Salutare,
M-am gandit sa-mi cumpar un microfon pentru pc( de cantat, mai bine zis de facut beatbox), ce mi-ar trebui sa sune cat de cat bine?
Mi-ar trebui ceva statie sau as putea sa introduc cablul de la microfon in pc si cu un program de inregistrare sau ceva de genul asta sa vad cum suna?
Merci mult.

Răspuns Câştigător
| alexgogo a răspuns:

Daca vreii sa faci ceva la nivel de amator, ia-ti orice microfon mic, baga-l in placa audio onboard.

Daca vrei ceva mai pro, iti recomand o placa audio mai buna, mixer sau amplituner si mic.

Cat despre marci, incearca Asus xonar, behringer si shure.

Succes

2 răspunsuri:
| wikkiz2 explică:

Eu vreau doar sa ma "prostesc" cu microfonul in fata, nu vreau sa trag piese. Eventual sa inregistrez sunetul cu un programel ceva si dupa sa-l aud cum a iesit.

Deci ca sa fac asta ar trebui sa-mi cumpar un microfon s-atat, nu?
Un microfon deala pana-n 60 lei e bun?
Si cand am spus ca vreau doar sa ma "prostesc" asta nu inseamna ca se inregistreze cu baraituri si toate prostiile alea, vreau sa iasa cat de cat... ascultabil sa zic asa. Merci

| Armando2145353465 a răspuns:

Uite aici:http://www.pcone.ro/......45166.Sper ca te-am ajutat, pentru ca eu il folosesc fac beatbox la el si este foarte bun, in fine trebuie sa stii ceva beatbox ca sa ti se para ca se aude calumea :)