Da, sa fii dj nu este asa de usor trebuie sa fii facut pentru asta nu este de ajuns sa iti doresti! si refer la voce nu stiu ce sa-ti spun! tu inca ai voce chiar daca e joasa multi cantareti au vocea joasa si au ajuns departe! trebuie sa iti doresti! sper ca te-am ajutat funda?
Buna daca ai dori sa fi dj te astept pe chatul nostru www.chatuim.ro eu am nikul ruxi
Vocea ta a devenit mai groasa din cauza pubertatii, nu din vina ta. Majoritatea adolescentilor din industria muzicala si-au pastrat vocea (desi putin schimbata) cu ajutorul sfaturilor pe care le-au primit de la artisti mai mari ca varsta care au trecut si ei prin acele momente. Poate gasesti ceva despre asta pe internet. Cat despre auz, iti sugerez ca in fiecare zi sa ai cateva ore in care sa-ti lasi urechile sa se linisteasca: daca te uiti la televizor sonorul sa fie cat mai scazut, daca stai la calculator/
laptop/ etc. sa pui sonorul pe mute s.a. Pe scurt, sa nu asculti decat sunete normale/scazute cum ar fi mersul, fosnetul unei pungi etc. Pentru voce, ar fi folositor sa canti de exemplu o ora pe zi, dar sa ai si pauze vocale, si poate vei canta mai bine. Mult succes!
anonim_4396 întreabă: