1. Vocea nu este singurul mod de a canta. Exista cel putin 30 de instrumente ( pe care le-am vazut eu cu ochii mei ) si pot face un om fericit
2. Pasiunea pentru muzica este normala pentru un adolescent, este strans legata cu latura emotionala, asa ca sfatul meu: nu te apuca de aceasta cariera decat daca stii ca ai o personalitate puternica si stii sa te impui, altfel nu vei rezista mult si vei ceda sub influenta drogurilor, alcoolului.
3. Vocea e data de Dumnezeu! Daca esti baiat, SHIT! - vocea o sa devina din ce in ce mai urata, daca esti fata, inca ai o sansa. Dar trebuie sa urmezi un regim. Nu manca alimente care cauzeaza balonare, sau alimente care contin hormoni. De asemenea, mananca cu cel putin 3 ore inainte sa exersezi. Vocea se 'deregleaza' daca gatul e prea uscat sau prea umed, sau daca acidul din stomac refuleaza.
4. HARD WORK! Daca vrei sa-ti antrenezi vocea, trebuie sa petreci cel putin 4-5 ore pe zi timp de 6-8 luni, daca vrei sa vezi inbunatatiri, si apoi cel putin 3 ore ca sa o mentii.
5. Ingredientul final. Canta numai atunci cand simti nevoia ( in nici un caz cand esti suparata sau cand plangi ) Muzica alina sufletele oamenilor, ii face fericiti, le da speranta de viata celor tristi... e greu, dar merita. TOT inainte!
Bafta!
Ahahaha, "Vocea e data de Dumnezeu"))))))
Esti solist? Scuze pentru intrebare dar sti multe informatii de care aveam nevoie. Ai facut sau faci cumva canto?
Nu e solist. E doar cineva care vorbește mult fără să spună nimic. Dacă îi citești tot răspunsul, o să vezi că nu a spus nimic din ce nu știai deja.