Salut, Alex! Eu nu stiu sa cant, dar imi place sa invat lucruri noi. Cantatul la chitara presupune invatarea unui lucru nou.
Daca nu ai bani sa mergi la cursuri poti invata foarte usor de pe YouTube. Iti trebuie doar o chitara si dorinta de a invata.
Este o vorba: "where there's-a will, there's-a way!"
Parintii tai zic ca e cam tarziu. sunt curios ce realizari au ei in viata... cu asemenea mentalitate ma indoiesc ca prea multe.
Oricum, succes!
Cu drag.
Aici ai dreptate nu prea au realizari in viata nu au facut niciodata ce si-au dorit. Eu imi doresc sa cand in principal pentru ca mereu am avut o pasiune in legatura cu muzica. Nu imi doresc sa ajung sa cant pe nu stiu ce scena ci vreau sa o fac pentru mine ca o activitate in timpul liber. Parintii mei mi-au spus exact asa : O faci degeaba daca nu canti pe undeva sa iei bani... adica...
Salut, Alex. Faptul ca iti place muzica si ai o pasiune pentru aceasta este fantastic! Nu trebuie sa ajungi sa canti pe o scena in fata a zeci de mii de oameni... se pot face cariere banoase in muzica si in alte sub domenii. productie, montaj etc... Reiterez, faptul ca ai o pasiune este super, iti va face invatatul mult mai usor si placut!
Acum ramane la latitudinea ta. poti face ce zic parintii tai si eventual sa ajungi ca ei sau poti sa iti asculti intuitia si sa faci ce-ti zice inima.
Sa zicem prin absurd ca au dreptate si urmarind aceasta pasiune o sa ajungi ca ei financiar (desi ma indoiesc pentru ca te vei dezvolta foarte bine) dar sufletesti vei fi mult mai implinit...
Orice ar fi, cred ca ar fi pacat tare si nu te apuci sa inveti... tine minte, niciodata nu e prea tarziu, mai ales daca iti face placere!
Succes!
Ankiss123 întreabă: