| EndOfJoke a întrebat:

Salutare tuturor! Caut cu disperare o melodie.Indicii destul de explicite nu pot da deoarece este in spaniola si nu inteleg.Este o melodie de dragoste cantata de o femeie.Asi putea scrie cateva versuri despre felul in care suna,deoarece nu am nici cea mai vaga idee despre spaniola.
Deci suna cam asa: [mi amor espera qi ioo,est important nigooo ooo ooo].Mi amor espera(pronuntie usoara, lenta) qi(la un ton mai inalt) iar ioo(descendent.Iar refrenu:[yeiyeiyeiyeeeheeei x2].Deasemenea melodia are un ritm lent.
Sper sa nu ma injurati deoarece am incercat sa fac un efort de memorie si sa scriu exact cum se aude.
Ma gandesc ca aici ar fi o sansa sa o gasesc; ar insemna mult pentru mine.Lasati cat mai multe melodii care credeti ca au un astfel de refren sau recunoasteti ceva.
Va multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Melodia descrisa de tine este ''Mi Amor Es Pobre Con letra - Tony Dize feat Arcangel & Ken-Y''.

| EndOfJoke explică:

Nu este aceasta...
Ceea ce imi pare rau este ca nu pot da mai multe indicii.Si in plus este cantata de o femeie nu de baiat iar refrenu este cel descris in intrebare.
Daca mai cunoasteti ceva asemanator ar insemna mult pentru mine.
Multumesc!

| EndOfJoke explică:

Chiar acum 5 minutele ascultam un mixaj pe youtube dar nu aveam in gand ca o voi gasi.
O las aici sa o ascultati si voi:http://www.youtube.com/watch?v=0Jrz0niWeL4&list=PL7B84362AB51DDA96
Astept parerile voastre.