| alexavladi a întrebat:

Salutare tuturor, ce parere aveti despre aceasta melodie? Este chiar techno sau?

DASQ - Angels Of Techno: https://www.youtube.com/watch?v=yN_t6NavYJA

Răspuns Câştigător
| stefangun a răspuns:

Nu e chiar techno dar se poate spune melodic techno, faina piesa e ceva in stilul artbat

11 răspunsuri:
| vasilegiolgau a răspuns:

E EDM toata ziua si piesa nu mi se pare cine stie ce

| Ionutzz666 a răspuns:

In mod normal muzica techno nu are instrumente autentice ca vioara, pian s-a.m.d. ci doar sunete electronice. Piesa asta are si pian si vioara dar ritmul si directia in care se duce suna a techno. Pot spune ca e un melodic techno sau techno cu influente, un techno hibrid. Am vazut ca multe piese de la Dasq sunt asa, probabil asta e stilul lui, oricum suna misto fata de multi altii si as vrea sa il vad punand muzica pe la vreun festival ceva

| moshulescu a răspuns:

Vad ca ai gusturi bune domnisoara alexa nu vrei sa iesim la un tec de mere? laughing) apropo e bomba piesa

| danielsenpai a răspuns:

Techno house

| beretta77 a răspuns:

Nu ma satisface, techno in general nu imi place mi se pare o muzica prea repetitiva si simpla. Bineinteles ca piesa asta e mai complexa si mai melodica dar mie personal nu imi place.

| tapassiromanashi a răspuns:

E misto dar e prea comerciala sis, cauta si tu ceva mai minimalistic, vezi ca are mai multe piese care sunt mai underground sau cauta pe Youtube Ricardo Villalobos, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh at DC 10 Ibiza rupe setu mai ales daca o arzi pe apa daca stii ce zic happy

| carminastx a răspuns:

Techno sau nu, e faina piesa

| maiamortuara a răspuns:

N-au astia bani de coca

| angrybirds22 a răspuns (pentru maiamortuara):

Ce vorbesti ma astia care asculta DASQ sunt plini de bani laughing, si da, piesa e techno, e Business Techno laughing s-a dus dracu undergroundu

| switzerboy a răspuns:

Daca nu era techno nu mai punea titlul piesei Angels of TECHNO wtf ce intrebare. alexa sigur nu ai fumat ceva pe techno asa? laughing