Bună!
Ea mi-a spus "Scrie un cantec vesel nu unul deprimant"
Un cantec care place tuturor
Ea imi spune "Vei deveni milionar vei avea ceva de care sa fii mandru"
Nu renunta ca tatal tau
Ea imi spune " Nu te incuia in camera, vino, fa ceva, spune`mi ce e in neregula cu tine"
Ea imi spune"Care e problema, arati rau, esti drogat sau esti gay"
Vei sfarsi ca fratele tau
Ea imi spune, ea imi spune "Fa ce orice vrei, ca e pacat"
Intr-o zi vei intelege, intr-o zi te vei invinui
Esti atat de neconvingator, iesi din balonul tau, fa orice ai chef, se pare ca iti place!
De ce iti irosesti viata(x3),danseaza,danseaza, danseaza, ea imi spune sa dansez!
Ea imi spune"Fa ca ceilalti baietii, loveste o minge vei fi faimos"
Ea imi spune"Ce faci pe internet? e ceva gresit cu mintea ta! nu vezi cat timp pierzi?
Ea imi spune"De ce te plangi mereu, parca ai avea 8 ani, nu ai convingi pe nimeni in modul asta!
Ea imi spune"Intr-o zi nu o sa mai fiu aici.si cand imi spune asta imi spune ceva ce imi place sa aud
Ea imi spune"E viata ta fa ce ai chef!
Esti atat de neconvingator, iesi din balonul tau, fa orice ai chef, se pare ca iti place!
De ce iti irosesti viata(x3),danseaza,danseaza, danseaza, ea imi spune sa dansez!
Ea imi spune :Inca nu ai albit, dai in curand vei avea 30 de ani, ar trebui sa te trezesti acum
Ea imi spune:inca esti un copil, nu o sa te maturizezi niciodata, eu deja am imbatranit
Ea imi spune:Uita-te la prietenii tai, ce fac cu viata lor, e deja deprimant
Ea imi spune"Intro-zi ma vei omora! Cand spune asta, e ceva ce imi place sa aud
Ea imi spune sa dansez, dansez, dansez, dansez ea imi spune sa dansez
Ea imi spune"E viata ta fa ce ai chef!
Sper ca ti-am fost de ajutor