| Bobo1923 a întrebat:

Salutare!
Vreau sa cumpar o chitara pe care vreau sa o fac cadou dar nu stiu de care. Vreau o chitara care poate canta o melodie rock..adica cele folosite pentru acest gen de muzica...nu ma pricep si cer ajutorul vostrubig grin

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Thunderstruck a răspuns:

Ma baiatule, deci tu vrei sa-i faci cadou o chitara pe care poate canta rock si sa si arate "rock"...Mi se pare clar, vrei sa-i dai o chitara electrica. Ghici ce, la chitarele electrice trebuie si amplificator, eventual si cablu daca nu-s "uairles". Desigur, glumesc, cumpara-i si cablu, nu exista, din cate stiu, cu wireless.Iti recomand cu cea mai mare placere, o chitara, un amplificator si un cablu, daca mi-ai zice in ce buget vrei sa te incadrezi. Desigur, daca ai un buget urias, iti pot recomanda si alte "dracii", procesoare sau pedale, cabluri de neam bun, nah, de toati, tu doar zi ce buget ai.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Acustică,electro-acustică,clasică sau electrică?

| Bobo1923 explică:

Da dar....eu vreau ceva care sa semene cu o chitara rock..si nu imi pasa cat costa...doar sa fie fericitbig grin

| Bwăă_Abbey_1996 a răspuns (pentru Bobo1923):

Am eu o chitara acustica

| MaidenRose a răspuns:

Buna, o chitara electrica este foarte potrivita pentru o persoana care are exparienta in acest domeniu. Iti voi arata un site care te poate ajuta sa-ti faci o idee despre imaginea unei chitare rock: http://img.wall-street.ro/images/slideshow/slide_36297_737.jpg Una performanta ajunge in jur de 15 milioane, cea mai ieftina este 6 milioane. Funda? :)

| Bobo1923 explică (pentru MaidenRose):

Nu merge link-ul dar mersi de raspuns...nu are experienta in domeniu.e vrea sa invete si are o chitara mai veche iar eu vreau sa ii fac cadou una nouabig grin

| MaidenRose a răspuns (pentru Bobo1923):

In acest caz cea mai potrivita pentru el ar fi chitara acustica, cum am eu, o gasesti la maxim 3-4 milioane. Incerca pe www.okazii.ro, scrie chitara acustica si vrei gasi o gama variata de modele si preturi nu foarte piperate, sau la magazinele de muzica. Sper ca te-am ajutat! Aaa apropo! Chitara acustica are nevoie de corzi de otel placate cu carbon, de asemenea indicat este sa cumperi o pana cat mai groasa.

| Adelina1427 a răspuns:

Buna. Am eu un set de chitara electrica. Contine amplificator, cablu, husa, acordor. Chitara nu sre urme de uzura. Si suna \m/

| Bwăă_Abbey_1996 a răspuns:

Cunosc pe cineva care vinde o chiatara acustica

| Coteanu_Vali_1991 a răspuns:

Am eu un set complet de chitara electrica+amplificator(si alte elemente) care suna rock si arata rock... problema e ca te ajunge cam la 15mil(lei vechi).