| FaraNumePls a întrebat:

Zilele trecute m-am inregistrat cantand peste o melodie si i-am trimis inregistrarea unei fete ( ii cantam melodia preferata). Ea a zis ca e nemaipomenit si chestii de genul, am facut screen si am pus la insta story si lumea a devenit curioasa si mi-au cerut inregistrarea. Am trimis-o la vreo 20 si ceva de persoane si toate au spus ca eu cant foarte bine si chestii de genul. Ce-i drept si mie mi-a placut cum am cantat dar e destul de noob in comparatie cu adevaratele talente laughing
Chestie e ca ai mei mi-au spus intotdeauna ca eu n-am voce (sunt destul de hateri, nu le place nimic din ce fac legat de muzica, dans...).
Ar trebui sa iau lectii de canto? Sau cum mi-as putea da seama daca eu chiar am voce? M-au pus putin pe ganduri mesajele alea ce ii drept.
Ps: 16 ani, baiat si sunt din Bucuresti ( o spun in caz ca stiti scoli ok pentru canto).
Anyway, dau funda si mersi

4 răspunsuri:
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Și mie mi-au spus mulți că eu cânt frumos, dar nu știu. Mă gândeam și eu să mă apuc de canto.
Totuș, îți recomand să te apuci și tu.
Nu sunt din București, așa că nu știu școli de canto de pe acolo sad
Dar cine știte ce celebritate o să ajungi!?

| FaraNumePls explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Da lol, Shawn Mendes nu e nimic pe langa ce ajungem noi laughing

| DannyBoy84 a răspuns:

Salut. Cauta-ma pe Facebook si iti voi spune eu sigur 100% daca are rost sa continui sau nu. Eu am studioul meu foto-audio-video si am lucrat cu mai multe vedete Danny van der Stephan

| FaraNumePls explică (pentru DannyBoy84):

Buna, cred ca ar fi grozav sa mi lasi ID ul in privat laughing