Alta nebuna dupa rahatii aia galbejiti cu freze prea exagerate.voi nu intelegeti nimic din versurile alea dar de ce va plac? pentru ca se imbraca "cool" si ca sunt "draguti" ...vai de capu vostru internetu asta chiar ii tampeste pe unii.
Hai gata ca nici n.am citit tot si m.ai enervat! Ce probleme ai tu cu asta? Au multi fani si sunt mai tari ca altii care se cred tari si de fapt sunt doar niste drigati. Fiecare cu intrebarile lui si cu ce.i place Daca vrei sa comentezi sa nu o facem la intrebarea fetei fa.o la mine.
Daca nu vrei sa raspunzi intrebari pur si simplu nu o face.Nu cred ca te-a intrebat nimeni cum arata sau ce culoare au sau ce ascpect au.Cum tie iti place Eminem de exemplu, si noua ne plac "galbejiti" asa cum ii numesti tu. Daca nu intelegem nimic din ce spun ei, sa stii ca exista si melodii cu subtitrare in engleza.Si chiar si asa, nu e vorba doar de aspect, ne place ca, pur si simplu ne place.Cum si unora le plac manelele, eu una de detest dar nu am sa incep acum sa ii injur pe cei care asculta tipul asta de muzica.Deci nu mai comenta fara rost.
Ai dreptate de ce nimeni nu se ia de directioneri? De ce toata lumea (aprox.) face misto de persoanele care asculta Kpop, muzica japoneza etc
etc? Doar pentru ca e in coreeana? DE CE? Bai niciodata nu am reusit sa inteleg persoanele astea, ei bine nici mie nu imi place 1D sau JB dar nu ii critic, pur si simplu trec peste daca vad videoclipuri de la eu.Au reusit sa se realizeze in viata nu ca altii.Si pentru asta nu ii critic ba din potriva ii respect
Si ce daca asiaticii sunt de rasa galbena? Nu sunt si ei oameni la fel ca noi? Asta se numeste rasism bine ca tu esti perfect si esti alb felicitari pentru gandirea ta (ma refer la (Nucreeed)
Dragul meu Nucreeed in primul rand rahat galbejit esti tu, in al doi-lea rand decat freza de boscetar semianalfabet ca tine mai bine vopsiti si coafuri cu breton pe o parte si exagerate cum le spui tu, in al trei-lea rand daca esti prost si batut in cap nu intelegi versurile pentru ca orice melodie ai asculta iti transmite emotii si nu trebuie nu sa stii coreeana ca sa intelegi, iar sa intelegi tu exista optiunea de subtitrare(adica iti traduce in engleza sau romana), si in ultimul rand cred ca internetul tea timpit pe tine prea mult, si te-as ruga pe viitor sa nu mai comentezi subiecte care te depasesc si daca nu stii ce fel de oameni sunt nu da drumul la gura ca iti zic sigur ca nu traiesc ca o mizerie pe pamintul asta ca tine tu ramai te rog frumos la eminemul si justin biberul tau si in problema culorii pieli nu este vina lor este cauzata de mineralele din aer si vantul care dealungul anilor le-a pigmentat pielea. Eu sunt rasista cu rasistii pentru coreeni i-as bate daca as putea pentru ca nu stiu nimic despre acea tara si dau drumul la gura ca prostii si dragul meu nucreeed te rog sa iti bagi mintile in cap si sa iti ti gura si sa stii ca ma poti reclama unde vrei tu eu sunt genul de persoana care iti spune verde in fata si m-am saturat ca oameni sa judece coreeni dupa coperta, si cei care spun ca sunt gay sunt inbibati la cap de oameni care stiu doar sa isi bata joc ei nu sunt gay sunt sufletisti si prietenosi cum ar trebui sa fim toti si spre informarea ta e o tara de unde s-au nascut multi oameni talentati de aceea intr-o tara mica exista atatia artisti, actori, atleti, etc.
va multumesc celor care imi apreciaza tara si va iubesc
Ai vrea sa te mariti cu mine?^^
Cu ce scop aceasta intrebare, eu sunt foarte sincera si ma apreciaza extrem de multa lume ca ma iau de cei care comenteaza ca prostii la adresa coreenilor, si ma gandesc ca ai pus aceasta intrebare deoarece kpop ul si tot ce reprezinta Coreea sunt sufletul meu si ma gandesc ca de aceea oarecum ma simpatizezi, dar nu mi se pare o intrebare decenta sau cu vreun sens, nu ma intelege gresit dar este o intrebare incomoda si putin deranjanta dar nu te supara pe mine? Eu cred ca si tu iubesti Korea si asta ma bucura nespus de mult, sa vad ca sunt mult mai multi oameni care iubesc Korea, kpop ul si tot ce reprezinta Korea de sud?
Super Junior, Exo, Nu Est, SS501.F.T Insland,CN Blue, SHINee, MBLAQ, Boyfriend, B1A4,JYJ,TVXQ
Infans,care e problema ta ce ascultam noi? Vezi-ti de Selena Gomez si de ai tai si lasa-ne dracului in pace.Fiecare cu pasiunea lui? Eu am vazut filme coreene istorice si imi place foarte mult sunt o fana a lor, e pasiunea mea nu exista zi in care sa nu fac ceva care sa aiba legatura cu Coreea.Mie imi place si k-pop-ul si muzica traditionala coreeana si tot.Asta e pasiunea noastra si facem ce vor muschii nostri.Coreeni au o istorie foarte frumoasa.Decat sa le vad pe c*****e alea de la TV cum isi pun botox si isi maresc t****e mai bine ma uit la,, galbejiti " astia care sunt pasiunea mea.Si imi plac asa mult pentru ca e diferit fata de Disney Chanel si idiotii aia din Pariu cu viata.Ce fac aia? Vai de mine is prieteni si se tot cearta.La La Band e o trupa facuta in interes de publicitate pentru serial, in viata reala nu sunt ei asa.Mie sincer nu imi place Pariu cu viata pentru ca se tot cearta si fac mutre.dar daca tie, utilizatorule Infams iti plac aia nu am nici o problema pentru ca nu sunt nesimtita ca tine sa spun atat de urat despre galbejiti aia.Imi cer scuze dar asta e parerea mea.
Pe langa cele spuse de JiHyun, mai stiu si trupe ca JJ Project, Tasty, Supernova, BTOB, Block B, C-CLOWN, U-KISS, B2ST, B.A.P, INFINITE, Tritops, TEEN TOP... Cam astea sunt preferatele mele + cele mentionate de JiHyun. Sper ca ti-am fost de folos.
Acum un raspuns adevarat. Astia ii stiu eu in mare :
BIGBANG
SHINee
B2ST/BEAST
MBLAQ
INFINITE
FT Island
CN Blue
U-Kiss
Aziatix
EXO-K/EXO-M
M.I.B