Da, se aude destul de tare.Am avut si eu 2 ani o chitara cu corzi de naylon. Dar dupa am schimbat-o si mi-am luat cu corzi din metal. Facand o comparatie intre cele doua:se aude mai fain la corzile din metal. Dar pentru tine care esti incepator mi se par ok
Salut. Sunetul corzilor de nylon este ceva mai bland decat al celor de metal. Depinde si ce sound iti doresti sa obtii sau cat esti dispus/a sa suporti putina durere la inceput
Adevarul e ca nu nimic grav, daca varsta ta e foarte mica iti sugerez sa alegi o chitara cu corzi din nylon, dar altfel... opteaza pentru cele din metal si exersand iti vei intari degetele.
Corzile de nylon sunt mai indicate pentru incepatori intr-adevar nu e acelasi sound, dar la inceput pana iti formezi buricele degetelor iti recomand corzile de nylon si da se aud tare daca iti cumperi o pana de chitara se aud si mai tare.
Sunetul corzilor de naylon e mai cald mai bland de obicei pentru chitari clasice iar cele de metal pentru cele acustice eu am inceput pe acustic