Ce jeg ordinar. Bă să dea dracu' dacă aveţi vreunu habar ce e aia muzică. Din rahaturi de genul ăsta de 3 lei, personaje Disney gen papagalul ăla de Bieber, rap de 3 bani(că există şi rap bun) şi manele nu ieşiţi. Muzică superficială de prost gust pentru oameni la fel de sumari. Mi-e scârbă!
Omule, e o ţară liberă şi un site la fel ultima oară când am văzut eu. Eu am dreptul să spun ce vreau şi cât vreau atâta timp cât nu încalc libertăţile altuia. Nu te las eu să asculţi? Ascultă până crăpi din partea mea; asta nu înseamnă că nu pot spune ce cred.
Dacă nu o apreciez nu pot spune asta? Mi se pare un gunoi ordinar! E bine? „Gusturile nu se discută" e un clişeu idiot. Reprezentăm suma a ce gândim, cum gândim şi ce simţim. Mie sincer mi-e milă de sumaritatea cu care priviţi lucrurile, jegul ăsta o arată clar.
Ai ceva de zis, mi-o spui aici nu prin mesaje.
>acesti 2 artisti
>muzica buna
aaahaaaahahahaha, buna asta: http://i.imgur.com/eeL83.jpg
Daca ma crezi melodia asta e preferata mea, o ador, am auzit-o la un majorat acum 3 saptamana, de atunci o ascult in fiecare zi
Buna Andrei Robert. Da frumoasa melodia, cred ca v-a ajunde hit la radio zu.Parerea mea, eu nu sunt in tara si mai ascul radio zu la tv prin satelit. Frumoasa Sa fii iubit. Pup.
nana
Спинесхиверс are dreptate. Melodia e un kitch ieftin, publicul ei tinta fiind oamenii ingusti la minte.
Popcorn, vocea baiatului prelucrata la maxim, dupa pronuntie e posibil ca el sa nu stie ce zice in melodie.
Manelist reprofilat.
Pacat de grecoaica.