| irinuschi a întrebat:

Se potrivesc Selena Gomez cu Justin Bieber?

Răspuns Câştigător
| OHmyGosh a răspuns:

(Andra,sa stii ca nu a fost vina SELENEI ca nu mai e buna prietena cu Demi, deoarece Demi s-a prostit rau si a inceput sa se drogheze si s-a indepartat de SEL.intr-un interviu SELLY a spus ca mai sunt prietene)
ioana...ce ai? scrie asa in revista bravo, doar ca presa sa se afle-n treaba.SEL facea poze cu multe alte persoane si a facut si cu Cory(din filmul Monte Carlo sau mai cunopscut e serialul Glee)
si revenind la subiect... daaaa! se potrivesclove strucklove struck.le sta asa bine impreuna si chiar se iubesclove struck

7 răspunsuri:
| AYoRollLikeABuffalo a răspuns:

Bey,nu preah cred...Selena s'ar potrivi cu candva mai mathur si nu athat de cunoscut ca bieber(Presupun ca vrea si ea intimitate intr-o relatzie).Cel potzin asta cred eu.big grin

| Andra_3307 a răspuns:

Intr-un fel da...in mai muuulte feluri delocthinking
oricum eu o iubeam pe Selena dar dupa ce am aflat ca a lasat-o pe Demi(preferata mea) nu pot sa o sufar:@...nu am nimic pentru faptul ca e cu Justin fiecare cu ce-i place dar faza e ca si-a lasat cea mai buna prietena(sau cel putin asa spunea ea ca-i e cea mai buna prietena)...

| Demise a răspuns:

Mda.se potrivescbatting eyelashes Dar am auzit ca acum nu sunt impreuna pentru ca Selena e cu un actor din serialul Gleewinking Care are 28 de ani laughing

| sweettyyyy a răspuns:

NOOOooooo

| AnneMarri a răspuns:

da, dc nu s-ar potrivi?
cine s-aseamana s-adunawinking

| vlad201 a răspuns:

Nu.1:selena nu e cu justin.2:justin are 16 ani selena 18 ani.3:selena nu ar iesi cu un copilas ca justin bieber. daaaaaaaaaaaaa

| roxy21 a răspuns:

Nu din partea mea nu se potrivesc selena e mult prea draguta pentru el si pe deasupra mai e si diferenta de varsta(fata mai mare ca baiatul asta nu-mi place)

Întrebări similare