| PralineFine11 a întrebat:

Se zice ca melodia Little Susie de MJ a fost scrisa dupa o poveste adevarata.Este adevarat? Si daca da, cum a murit fata?

2 răspunsuri:
| ÐanLovesPufuleţii a răspuns:

Am gasit povestea pe net si mi-a fost lene sa o traduc eu asa ca cu google translate >copy>pastesmug sper sa intelegi:
După ce la un moment dat nu prea mult timp în urmă trăia o fetiţă pe nume Susie. Ea a fost ca orice copil parrent ar fi de vis, inteligente, dulce, şi adorabil. Ea a făcut totul pentru familia ei, dar nimeni nu a iubit-o. Mama ei a fost un traficant de droguri şi tatăl ei a fost într-o instituation mental. sora ei mai în vârstă Anna a fost singurul care a avut grijă de ei. Anna a fost mama Susie nu a iubit şi Susie ca o fiica, mai degrabă decât o soră. Dar Anna a fost o zi de mers pe jos la piaţă şi a fost lovit de un camion şi moare la scurt timp după, în spital din apropiere. Susie plâns şi nu ştiu cine ar avea grija de ea acum. Ea a înfometat pentru zile şi nu o dată am să părăsească rece casa întuneric. În cele din urmă mama ei a murit din cauza unei supradoze de droguri şi Susie a fost trimis la munte pentru a trăi cu bunicul ei. bunicul ei a violat şi a abuzat de ei timp de doi ani întregi. Într-o zi el sa imbatat si a parasit casa lăsând Susie să se descurce. Ea s-a dus la etaj pentru a asculta Musicbox ei. Cineva a intrat în casă la oţel toţi banii lor şi au atacat săraci Susie vicously. Când poliţia a venit să investigheze, toţi banii a fost plecat şi Susie se află pe treapta bottam de scara, ochii roled spate şi drenching sânge părul ei, mort. Dupa numai o privire rapidă, bărbaţi împins corpul Susie deoparte şi a continuat ancheta. Corpul ei a fost ars de cenuşă şi cele cenuşă au fost date la bunicul ei. dar numai o săptămână mai târziu a pierdut interesul în ele şi le fac obiectul unui dumping în râu. Ei spun că la această zi, dacă apelaţi numele lui Susie, şi de a asculta destul de greu, se pot auzi încă o tristă şi nevinovat strigă de asteptare pentru un ajutor care nu a venit niciodată

| ÐanLovesPufuleţii a răspuns:

Scuze de traducere dar asa am luat'o de pe gogu translate. Sper sa intelegi:
Cu nu prea mult timp în urmă trăia o fetiţă pe nume Susie. Ea a
fost ca orice copil, cu niste parinti de vis, inteligente, dulce, şi adorabil. Ea a făcut totul pentru familia ei, dar nimeni nu a iubit-o. Mama ei a fost un traficant de droguri şi tatăl ei a fost într-o instituation mental. sora ei mai în vârstă Anna a fost singurul care a avut grijă de ei. Anna a fost mama Susie nu a iubit şi Susie ca o fiica, mai degrabă decât o soră. Dar Anna a fost o zi de mers pe jos la piaţă şi a fost lovit de un camion şi moare la scurt timp după, în spital din apropiere. Susie plâns şi nu ştiu cine ar avea grija de ea acum. Ea a înfometat pentru zile şi nu o dată am să părăsească rece casa întuneric. În cele din urmă mama ei a murit din cauza unei supradoze de droguri şi Susie a fost trimis la munte pentru a trăi cu bunicul ei. bunicul ei a violat şi a abuzat de ei timp de doi ani întregi. Într-o zi el sa imbatat si a parasit casa lăsând Susie să se descurce. Ea s-a dus la etaj pentru a asculta Musicbox ei. Cineva a intrat în casă la oţel toţi banii lor şi au atacat săraci Susie vicously. Când poliţia a venit să investigheze, toţi banii a fost plecat şi Susie se află pe treapta bottam de scara, ochii roled spate şi drenching sânge părul ei, mort. Dupa numai o privire rapidă, bărbaţi împins corpul Susie deoparte şi a continuat ancheta. Corpul ei a fost ars de cenuşă şi cele cenuşă au fost date la bunicul ei. dar numai o săptămână mai târziu a pierdut interesul în ele şi le fac obiectul unui dumping în râu. Ei spun că la această zi, dacă apelaţi numele lui Susie, şi de a asculta destul de greu, se pot auzi încă o tristă şi nevinovat strigă de asteptare pentru un ajutor care nu a venit niciodată