| adytzusiatat a întrebat:

Seara allz. Ce faceti? Eu am chef de un film, si nu stiu, vreau idei.Sugestii : am vazut mai demult pe antena 1 un film prea belea, bine nu l.am vazut pe tot ca m. a luat somnu. Vreau sa imi ziceti cum se numeste. Detalii despre film: erau 2 amici(unu gras, unu negru) care au vrut sa se duca in vacanta, si ala care le. a vandut biletele i. a trimis pe un vas plin de homosexuali laughing(asa era filmu). Astia nu stiau si toti se comportau ciudat cu ei, si erau nedumeriti. Daca cumva stiti cum se numeste... fundita(dau pentru ca vreau sa. l vad). Inca ceva, stiu ca nu e o intrebare de muzica, dar. mai toate lumea intra la categoria asta si stiti voi, sa va sara in ochiwinking
mai vb

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Filmul e Boat Trip(Croazieră...cu amor) http://www.cinemagia.ro/filme/boat-trip-croaziera-cu-amor-512/

2 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Îţi propun şi un alt film, o comedie trăznită, Dogma, joacă o mulţime de actori cunoscuţi-Ben Affleck, Matt Damon, Salma Hayek, Chris Rock, apar personajele super amuzante pe care poate le ştii din alte filme, Jay şi Silent Bob, iar Alanis Morrisette îşi face o apariţie hilară şi spectaculoasă în rolul lui Dumnezeu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti propun un film(comedie) care a fost difuzat aseara pe antena 1: despre dragoste si alte aiureli. L-am vazut a 2-a oara, e criminal filmul. Cel mai bine ar fi sa privesti pe hbo sau action/cinema/comedy starwinking.
Raise your voice, a cinderella story, taking 5, blonda de la drept, a walk to remember, step up.