Selena?! Bah voi astia o confundati cu Miley Cyrus . Selena dupa mine nu ar fi in stare sa faca asa ceva. Nu vedeti ce cuminte e? Dintre doate starurile astea de la Disney [fete] numai Selena e normala. Miley se drogheaza, Demi face poze indecente. [ si Miley face. ] Deci Aloo. NU se drogheaza! :]
Ai auzit gresit, se drogheaza Miley Cirus sau Miley Cyrus nu stiu cum se scrie (Hannah Montana), selena nu se drogheza
Nu vreau nicio funda, nu cersesc daca vrei tu sa imi dai bine daca nu nu-mi trebuie
Eu ajut pe toti fara funde
sper ca te-am ajutat
Și dacă se droghează ce? Chiar dacă s.ar droga nu o sa facă asta public oricum asa ca nu ar avea de unde sa știe prietenii tai deci e o minciuna dea lor. Totuși nu m.ar mira pentru ca majoritatea vedetelor fac asta.
Nu...Doamne fereste! nu ea, ci miley cyrus. nu are cum sa dea pe MTV asa ceva pentru ca nu e adevarat. insa daca vrei sa vezi ca miley cyrus cu adevarat s-a drogat cauta pe youtube.
NU se drogheaza SEL! Doamne fereste! Cine ti-a zis?!
Sunt prosti aia care ti-au spus. Ea nu ar face asa in viata ei.
Nu, ea nu. xGypsyQueen, ai dreptate.Astea isi arata partile corpului ca lumea sa le declare frumoase. Ea nu are de ce sa faca poze indecente pentru a arata ca e frumoasa, ea e oricum frumoasa.Asta e parerea mea.
Lol, oameni buni, daca selena s-ar droga credeti ca ar face public? sa fim serisohy, lasatsi acum ca va place de ea, dar si miley a tinuth secreth pentru o vreme, logik ca se drogheaza, pana la urma toathe vedethele disney se drogheaza!
Selena? hmm Eu cred ca da ca altfel nu imi dau seama cum s-a cuplat cu Justin Bieber
Eu asa cred.adica de la un moment dat de cand e cu Justin Bieber nu mai e aceeasi de asta nu imi mai place.De cand e cu el:
isi ignora fanii(se plimbau ei intr-o zi si o fetita i-a cerut autograful Selenei, ea nu voia sa il dea tatal fetei chiar a implorato dar ea a fugit cu Bieber si a fasat fetita plangand!
Ba chiar se zice ca a avut un copli cu Bieber si l-a avortat.
Si eu o cred in stare, nu mai e cine credem noi si nu imi o credeti asa cuminate pentru ca nu e!
Selena nu se drogheaza! Nu e adevarat si chiar daac s-ar droga credeti ca ar da public?