Se plac foarte mult. in revista BRAVO GIRL scria ca ei petrec foarte mult timp impreuna si ca sigur sunt impreuna dar ei nu recunosc. app selena sia petrecut revelionul in bratele lui justin. ar fi super sa fie impreuna pentru ca amandoi sunt frumosi si le sta bine. SUNT IMPREUNA DAR NU OFICIAL
Ma acu` ganditi`va. Daca nu ar fi impreuna de ce se duc in croaziera in Caraibe, de ce se duc la film. de ce se ***iba tinadu-se de mana? adica asta poate face si cu Miley Cyrus dar lui nu`i place de ea. Adica si Selenei ii place de el. Eu cred ca sunt in preuna. Pe bune, e clar. Mai trebuie doar ca unul din ei sa o recunoasca.
Inainte erau prieteni buni dar acum sunt iubiti sigur.100%...dar eu zic ca nu prea se potrivesc ca justin are 17 ani iar selena are aproape 19
Nu sunt impreuna dar au incercat ceva impreuna dar nu a reusit si lui selena gomez ii place de justin dar nu atat de mult incat sa fie impreuna
Nu sunt impreuna, tmz.com a declarat ca justin bieber o iubeste pe selena gomez, dar selena gomez il iubeste pe justin ca un frate mai mic.Desi ar putea exista ceva intre ei(relatie).
Da is impreuna am si poze cu ei in care se pupau! deci daca vrei add pisspiss20@yahoo.com
Da sunt. sunt foarte sigura de asta deoarece sunt un fel de presedinte al fanclubului si una din club a avut interviu cu jb si selena gomez si pareau ca ascund ceva