Shakira nu e tiganca.
Nume naştere Shakira Isabel Mebarak Ripoll
Data şi locul naşterii 2 februarie 1977 (1977-02-02) (33 de ani)[1]
Colombia Barranquilla, Columbia[1]
Origine Italia Italia[2]
Spania Spania[2]
Format:Country alias Liban Liban[2]
Gen muzical latino, pop, rock, dance, electronică[3]
Ocupaţie cântăreaţă, dansatoare, textieră, filantropist
Tipul de voce Altistă[4]
Instrument(e) voce, chitară,[5] muzicuţă,[5] tobe[5]
Ani de activitate 1990 — prezent
Case de discuri 1990 — prezent: Sony BMG[6]
Interpretare cu Alejandro Sanz, Beyoncé Knowles, Lil Wayne, Timbaland, Wyclef Jean
Website Shakira.com.
Shakira: "Trăiesc ca o ţigancă"
Senzuala cântăreaţă spune că viaţa ei este foarte asemănătoare cu cea a ţiganilor nomazi, din cauza carierei sale care nu-i permite niciodată să stea prea mult într-un singur loc.
Bineinteles ca nu doar ca e mai creola! Nu exista genuri de tingani in America si in primul ramd Shakira e de origine italiana, spaniola si libaneza
Nu
uita-te la ea... ti se pare tiganca?
sunt doar versurile unei melodii, nu tot ce zice e adevarat
bye
Doamne! nu e tiganca in orice caz, daca a vrut o melodie cu numele asta e problema ei!
Vorbind depre ultima ei melodie, intitulată Gypsy, Shakira a spus: "Este despre felul cum îmi trăiesc viaţa. Mă simt ca un nomad. De când am devenit celebră călătoresc încontinuu. Cu siguranţă trăiesc ca o ţigancă", a declarat Skakira.
Mai mult, cântăreaţa spune că a ales să colaboreze cu Rafael Nadal la această melodie tocmai datorită asemănării dintre ei.
"Am vrut pe cineva cu care să mă identific. Nadal este ca şi mine: şi-a început cariera de mic şi a trecut prin multe încercări mutându-se tot timpul dintr-un loc în altul. Bineînţeles că arată şi foarte bine, ceea a fost un atu pentru mine„ a adăugat Shakira.DEci,nu e tiganca
Nu nu este tiganca! aceea melodie reprezinta modul in care ea isi traieste viata ...independenta rebela exact ca o tiganca! deci nu ea nu este tiganca!
Nu, ea este de origine din Columbia, aia este doar o melodie pe care a scris-o impreuna cu Amanda Ghost, Ian Dench, Carl Sturken si Evan Rogers.
Nu cred ca este tiqanca, cu atat mai putin. Doar prin faptul ca are un temperament mai boqat, mie chiar imi place si o admir.
anonim_4396 întreabă:
inna întreabă: