| Ghindă a întrebat:

Sicer, voua va plac manelele, si de ce?

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ascult unele manele insa foarte putine fata de orice alt gen muzical.

| Petronela a răspuns:

Nu imi plac, le urasc

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sincer.Nu imi plac si nici nu mi-au placut vrodatawinking
De ce?
Pentru ca in general manele vorbesc numai despre bani, femei, smecherie.Cat de bogat e unu...cat tupeu are si alte lucruri de genu asta. Iar eu una nu sunt interesata de din asteastraight faceMai sunt unele manele care nu vorbesc de asta dar foarte putine...straight face
Oricum fiecare cu gusturile luiwinkingNu judec pe nimeni si nu am nimic cu cei care asculta astfel de muzicawinkingAsa cum mie nu`mi plac manelele... poate cei care asculta manele nu le place muzica pe care o ascult eu.winking
Pe mine cel mai tare ma deranjaza faptul ca unii asculta manele dar le e teama sa recunoascastraight face

| pepe a răspuns:

Mie nu îmi plac, sunt o dovadă de incultură.

| AidaAmaranta a răspuns:

Glumesti?! Tu chiar vrei sa-i tau capu la Guta?:)):))nu ne plac manelele pentru ca numa aia zice : eu sunt bossu arat dusmanilor ca nu stiu ce...bla bla.http://www.youtube.com/watch?v=yutcgs60y6Y ia cum arata, pitic ambulant ce ii!

| DeXxa a răspuns:

Sincer nu mi-au placut niciodata. Nu sunt ca altii care ascltau non stop manele si dupa s-au dat pe rock, desi ei nu intelg nimic din muzica rock...

| DeXxa a răspuns:

@mikydelle nu ascultam nici cand eram mica fiindca era semnul "peste 12 ani" iar parintii nu ma lasau... iar la chefuri sunt nevoita sa ascult, dar nu dansez sau ma bucur straight face

| anonymus12345 a răspuns:

Nu, nu-mi plac.

| Anonimous_4345 a răspuns:

Sincer, nu imi plac skull

| claum01 a răspuns:

Mie nu-mi plac.Chiar nu stiu ce vad unii la manele.Asta nu-i muzica! Decat sa-i aud pe aia cum se lalaiesc acolo si se lauda cati bani au ei si maram cine sunt ei si prostii d-astea eu una as prefera sa fie liniste.

| :*DyYa:*LoOl:* a răspuns:

De acord cu mikydelle
voi ziceti ca nu va plac dar sunt sigura ca nu exista fiinta care sa nu fi ascultat niciodata manele!

| Micheline a răspuns:

Hai man ne lasati. Fetelor cand va duce-ti la o petrecere pariu ca va "rupe-ti"pe manele iar baietii [care pretind ca nu asculta]daca beau 2 sticle de vin stiu toate versurile de la orice manea.oh go on
In fine nici eu nu ascult dar la o petrecere sunt acceptabile.
P. S:Macar fi-ti sinceri.Nu ati ascultat niciodata? Sa fim seriosi. Voi inca de la 4 ani asculti rock etc? Nu cred. Unii dintre voi mai mult ca sigur au crescut cu manele asa ca no comment.

| Micheline a răspuns:

Ascultati*sorryhappy

| Micheline a răspuns:

Deci la petreceri sunt acceptabile[la fel ca tine sunt si eu dar na, nu pot pune acum muzica pe care o prefer eu la petrecerea altcuiva.]. Ma bucur ca ai recunoscut asta. Fata de altii care ar zice"Cum? Vai Doamne.Eu nu am ascultat in viata mea manele"oh go on
Si apropo @ColdBlood...† ai ajuns la maneaua aia cunoscand artistulaughing. Si pretinzi ca nu ascultistraight face

| nona14 a răspuns:

Niciodata nu mi-au placut si.sincera nu stiu ce le place altora la ele.

| Goblinoid a răspuns:

De acord cu mikydelle, nici eu nu ascult manele dar cand beau cu prietenii schimbam postul pe TarafTV si facem karaoke minim o ora.

| RUMBURAK a răspuns:

Da, sigur."pentru ca are valoare"si pentru ca mertanu meu nu citeste decat cd cu guta piratate.si pitipoanca mea a zis ca tricourile mulate ma face mai mafiot.glumeam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi plac manelele! Urasc persoanele care asculata! Nu o pot considera muzica, e doar o lalaiala fara sens care repeta acelasi vers toata melodia! Si eu nu ascult nici la petreceri, dar daca cineva pune o astfel de muzica incerc sa ma retrag cu cativa prieteni sau plec! E mult mai bine sa asculti o muzica care sa iti intre la suflet decat o manea! Ascultati si voi ceva care are cu adevarat sens!

| MittyChan a răspuns:

Sincer.Nu imi plac si nici nu mi-au placut vrodatabig grinbig grin

Întrebări similare