Nuuuu! Nu supor manelele! Adica ce ma intereseaza pe mine ca pe ala care canta la parasit gagica, s-a certat cu ea si prostii desastea cu fete care dau din buci mai bine ma omor!
Eu personal nu le urasc da acasa nu le ascult, numai cand ma duc undeva. N-am problema cu ele. Le suport. Sunt vreo 2-3 care imi plac da nu le prea ascult.
Sincer, nu. Dar nu am nimic cu persoanele care le ascultă... atâta timp cât nu sunt exageraţi, merg ascultând muzică la telefon pe difuzor sau dau volumul prea tare. Eu în general ascult metal simfonic, clasică sau alte genuri asemănătoare. Pur şi simplu nu îmi plac. Şi nu am nimic cu ţiganii (sau rromi... whatever).
Nu serios. dar care este problema fiecare cu alegerile si gandurile lor cine are dreptul sai catalogheze pe ceilalti numindui cocalari si altele pe cand ei crezanduse nu stiu ce sunt chiar de fapt cocalari. dar nu nu ascult mane mult succes. HuSh3r
Nu ascult...insa din pacate din cauza anturajelor cateodata la unele chefuri trebuie sa le accept...asta e
Le urasc. Si aproape ca te urassc si pe tine ca ai inclus in propozitia ta cuvantul "manele"
@greenish, ce-ai cu oamenii? DE ce crezi ca nu exista nimeni in Ro care n-asulta manele?
Eu am crescut de mica cu muzica simfonica, jazz si rock (atat cat se putea). Asta aveau parintii pe benzi de magnetofon. Asta ascult si acum. Poate daca as fi ascultat altceva atunci, as fi avut alte gusturi acum. Ai vreo problema? Atunci e problema ta, nu a mea.
PS" tu ai catalogat oamenii dupa muzica pe care o asculta. Ups, am ajuns si emo, acum... rolling on the floor
Sincer eu ascult ce muzica mi se pare ca-i faina, nu-mi pasa prea mult ce ai eu ascult ce melodii îmi plac, dacă aud ceva rock o ascult, pop, hiphop, rap, manea chiar, dar mai rar(mai mult la petreceri). La mine nu prea contează ce gen de muzica ai, dacă am auzit o melodie care-mi place o ascult pana mi se face greata de ea.
@greenish:"daca s-a ajuns sa se judece omul dupa muzica e clar"
pai daca mai ti eu bine minte, tu ai spus undeva mai sus ceva pe-acolo de cei care asculta rock si punk si ai spus ca ei(manelistii)"macar nu stunt satanisti". deci, care pe cine judeca. Fratilor, nu te poti caca in gustul omului! incercati sa intelegeti, si sa recunoasteti. majoritatea spun ca nu, in schimb "se rup" pe manele de cate ori au ocazia. Sincer acum, nu ascult, nu'mi plac, nu ma incanta. Sunt cateva care au ceva mai de Doamne-ajuta de ascultat, dar nici pe alea nu le ascult. Fiecare asculta ce vrea, clar? Nu inteleg de asemenea de ce ploua cu "stupid". Fiecare are parerea lui
Take care
Nu, nu ascult mi se pare o pierdere de timp sa asculti asa ceva dar fiecare cu parerile lui asa ca no offense...
Sincer da si nu stiu de ce toata lumea nu recunoaste ca asculta manele...hai sa fim seriosi toata lumea asculta manele mai ales la o petrecere