| sandrin4sabin a întrebat:

Sisteme Audio:

Am 5 boxe de la un sistem si mi-am ars subwoferul, boxa de la el inca pot sa o folosesc, mai am inca 2 boxe mai mari... intrebarea e cum pun muzica de la calculator prin ele, ce trebuie sa imi iau?

Ceva amplificator sau statie (sa fie mic de dimensiune)

4 răspunsuri:
| nutepriveste21 a răspuns:

Nu trebuie sa iei nimic. Mergi cu subwoferul la un service si se rezolva.

| mikkhhell a răspuns:

Daca difuzorul este functional, inseamna ca s-a ars numai circuitul integrat audio (amplificatorul), mergi la un atelier sau la cineva care se pricepe la electronica sa-ti zica ce model de circuit integrat este, il cumperi si dapa aceea il inlocuiesti si astfel sistemul tau redevine operational fara sa faci alte improvizatii.

| sandrin4sabin explică:

Eu intreb ceva si imi raspundeti la altceva, am zis ca nu vreau sa il repar, si doar sa ii folosesc difuzorul. Atunci sa zice ca am 50 de boxe mici, ce pot face cu ele?

| Broadband a răspuns:

Daca subwooferu are statie in el, adica are amplificare nu trebuie sa mai iei nimic, doar legi subwooferu la boxele alea mari si gata, da trebuie sa fie pe aceeasi impendanta, adica daca ai boxe pe 4ohm bagi si amplificator tot pe 4 ohm,

daca nu are amplificare iti trebuie o statie audio, dar sa nu fie mai puternica decat boxele pentru ca le arzi cand vei da maxim