Stone Sour.Adica cealalta trupa a lui Corey Taylor.Jim Root de la Slipknot, parca a zis odata, un mare adevar : "Slipknot e locul unde Corey isi varsa nervii, violenta si ura, iar Stone Sour e locul unde-si varsa firea emotiva".Si a iesit chiar o chestie buna la Stone Sour.M-am gasit si eu sa fiu Gica Contra.Normal,din astea doua as alege SOAD,per ansamblu, desi cea mai buna melodie vine de la Slipknot (Vermillion), doar pentru ca sunt mai diversi, anti-sistem si nebuni, in sensul bun.Slipknot au lirica fumata, oricum ai da-o.Pe instrumentale sunt aproape la fel de buni ca SOAD.Tu totusi asculta Sfanta Treime de la SS, adica Bother, Hesitate si Taciturn.
SOAD. Sunt ceva diferit şi original. Slipknot sunt o labă pentru adolescenţi.
Soad,pentru ca au cateva melodii care imi plac, in timp ce cei de la slipknot mi se par penibili.
Du-te la medic, daca nu asculti System of a Down
Ai ceva probleme în legătură cu ce ascult eu?
Nu, am facut o gluma nevinovata, imi cer scuze daca te-a deranjat.
Slipknot.
Au instrumentale care ma innebunesc, efectiv.
Si au subiecte mai pe placul meu.
SOAD,pentru ca ii ascult de mai mult timp si au mai multe piese care imi plac. De la Slipknot nu ascult decat 2 (Wait and Bleed si Scissors) si nu sunt asa de buni. Pur si simplu nu-s pe gustul meu. Deci, System Of A Down, piesa lor "B.Y.O.B" este geniala. Regards!
SOAD pentru ca imi plac cateva piese de la ei. slipknot mi se par amuzanti.