Cine iubeste muzica, o iubeste sub toate aspectele! Daca e ADEVARAT!
Eu iubesc in special muzica asa zis culta, caci are reguli si o frumusete pe care nu o poate nimeni nega. Cu reguli clare! In privinta artei.
Acum nu inseamna ca nu-mi place Rockul, manelele, hip -hop, hard rockul, muzica populara traditionala romaneasca, muzica usoara, tiganeasca clasica, hard rock chiar si mexicana, de pahar, sansonete etc.
Dar asta e o zona in care aleg, caci nu stilurile conteaza, doar geniul intr-o particulara partitura.De orice gen.
As mai completa cu faptul ca mai conteaza si conjunctura, poti sa asculti muzica electronica.E fabuloasa si asta. Sa nu ma refer la Kraft Werk sau Vangelis, sau mai avansata, veche acum precum Jean Michel Jarre, sau mai savant Shultze Klaus sau jazz, de la clasic pana la rock -jazz(Wather Report-exemplu).
ETC>
Dar tare ma tem, ca in vederea unora, confunda textele cu muzica, de obicei muzica proasta!
Si muzica, pe care eu o consider buna are texte, poate mult mai bune decat mizeriile de azi, in general compilatii de cea mai joasa speta, a muzicii bune.
O sa razi dar Lady Gaga imi place!
Dar depinde de stare!
Imi place ca Dugalle a spus esenta, fara sa bata campii ca mine!
Cu muzica daca au o " cariera " din urma careia fac bani cat sa traiasca si putin mai bine.
Daca nu fac bani din asta, ceea ce fac si restul, munca si muzica vine ca un hobby.
anonim_4396 întreabă:
SmekeruuMarius întreabă: