| xdgirl18 a întrebat:

Spuneti-mi ce fel de muzica ascultati (indiferent, ca e emo, metal, j-rock, etc.) ~Dau fundita...~XD

Răspuns Câştigător
| ekokizuk a răspuns:

Eu ascult mai toate genurile de muzica mai putin manele. Nu imi plac menelele deoarece sunt pline de jmecheri care se lauda ca au bani si femei si detoate. In rest sunt de acord cu toate genurile de muzica chiar si rock scream.Nu am treaba cu nici un gen. Sunt fan Andra, Smiley, Alex Velea, Simplu, Christina Aguilera si cam atat.
Merit fundita?

15 răspunsuri:
| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Hip hop...si rap happy. fundita?big grin

| DeyCj a răspuns:

Rock; metall. Tu ce muzică asculţi?

| princess* a răspuns:

Eu ascult hip-hop si rap si putin R&B

| spot a răspuns:

Hip-hop in general.

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Buna.hee hee
Paiii ...imi place foarte mult hip-hopul. love struck
Imi mai place mult rock-ul, dar cel nou gen: Paramore, Evanescence, Tokio Hotel, Nightwish. etc.batting eyelashes
Mai ascult si muzica de club, dar dinasta mai cunoscuta gen: DJ Sava, DJ Ryno, DJ Deejay & Dony, Inna. love struck
Urasc: muzica populara, manelele si opera. :-&
In general, nu prea-mi place muzica romaneasca, doar daca sunt formatii de rapp (hip-hop) sau melodii de la Nane, Bullet, Arssura, Teasta, etc. tongue
Cam asta ascult.big grin
Zbyee!wavekiss

| casmaua a răspuns:

Rap si muzica de club. cum ar fi watcha say, break your heart.etc.) stii u da-mi si mie fundita te rog

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Doom, folk, celtic, metal, melodic death metal, alternative, grunge, post-punk...
Hmmm şi niste formaţii preferate:Anathema, The Cure, Omnia, Folkearth, Eluveitie, System of a down, Gojira, Be'lakor, Therion, My dying briede, Lake of tears, Crematory, etc

| MilkshakeShake a răspuns:

Rap, raggeton, R&B, rock, hip-hophappy

| Criiss16 a răspuns:

Bună. Hip hop, rap, punk-rock, techno, house, pop. Dar tu? =)

| fatutzaanutza a răspuns:

Pop. si dance big grin

| LoveAndySixx129066 a răspuns:

Eu ascult muzica rock, sunt emo imi plac si alte tipuri de muzica

| dary a răspuns:

Eu ascul muzicaa emo, hip hop, etc.de club

| xdgirl18 explică:

Recunosc, eu ascult muzica gen:emo, metal, J-rock, rock, hip-hop-rap, si cand sunt nervoasa ascult opera (da gen romeo si julieta, nu cealalta, un fel de opera rock.Nustiu cum sa explic)Mersi pentru raspunsuri XD

| Dana_3619 a răspuns:

Pai...ascult symphonic metal, speed metal, heavy metal, power metal, death metal, balade rock.depinde si de starea pe care o ambig grin
Vrei sa iti zic si trupe?
Pai...Nightwish, The Agonist, PowerWorld, Metallica, AC/DC, Guns n` Roses, Evanescence, Vama Veche, Vita de Vie, Travka, Cargo...ma rog, sunt multebig grin

| xdgirl18 explică:

Mersi pentru trupe, unele sunt grozave