Pai pana sa terminam de mentionat pe toti, mai apar cativa intre timp.cred ca au aparut vreo 5-6 numai cat am scris eu aici raspunsul.
Parazitii, bug mafia, la familia, codu penal, nane, teasta, bitza, grasu xxl, eminem, 50 cent,...
Aceasta nu e nici macar o intrebare, ci mai mult un "ordin", plus ca intrebarea ta,(daca pot sa o numesc intrebare) este echivalenta cu intrebarea: "Cum a aparut universul, cine suntem noi si de ce ne numim oamenii?
Sunt sigur ca poti mai mult si ca o sa revi cu noi intrebari"?" la care sa ne puna putin mintea la contributie.
Ai impresia ca ii cunoaste cineva pe toti?
Si tu ii vrei pe toti nu iti ajung cativa?
Sunt multi... Cativa gasesti aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Categorie:Forma%C5%A3ii_de_hip_hop
Sunt foarte multi... Si nu numai cei cunoscuti... Mai sunt si underground... E foarte greu sa ii spui pe "toti".
1. Cauta si tu pe google, pierdem mult timp pretios sa-ti spunem tie toti cantaretii de rap si hip-hop, pentru ca sunt multi.
2. Aceasta nu este o intrebare.
3. Corect se scrie "Spuneti-mi"
4. Sa nu mai pui '' intrebari '' d-astea doar din plictiseala
Cei mai buni cantareti hip-hop
50cent
Puya si Sisu
Akon
2pac
B. U. G Mafia
Sizzo Skillz
Adaug Remy Ma, Fat Joe... restul s-a zis! Frate si eu ascult muzica de asta si nu are rost sa te incurci cu "toti cantaretii" alege-i pe cei mai buni care nu au nevoie de atata reclama!