Stiu ca printre primele cantece pe care le-am invatat se numara Andri Popa, Padure nebuna, Amintire cu haiduci, Omul bun si ponum copt. acum depinde daca iti place muzica asta. mie sincer nu prea imi place dar ca sa te obisnuiesti cu chitara astea sunt potrivite. Nici eu nu prea am experienta cu chita tinand cont ca am invatat singura asa ca iti zic ce stiu... mai exerseaza bareurile ca nu e deloc greu. altceva nu pot sa zic
Succes cu chitara!
F nu trebuie sa-l faci neaparat ca bareu. il mai poti face si altfel cauta p net... e mai simplu
Uite un sait pe care scrii melodia si iti apare melodia scrisa in note ...de aici am invatat sa cant la chitara niste melodii de ex: james blunt -youre beautiful
Bafta!
Depinde ce iti place tie...eu iti pot da un exemplu, http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=3900 -asta e Epilog de la Vama veche. Dar oricare melodie ti-ar place, doar scrie titlul melodiei si numele interpretului+tab sau chords. Sunt o gramada.
Asta cu baratul corzilor e putin mai greu si trebuie sa exersezi foarte mult, pana la urma este vorba despre dexteritate si simt.
Distractie placuta! :)
Daca aia din imagine e chitara ta e standar m o ai ca a mea. :d avand in vedere intrebarea ta stiu doar andrii popa. si la versurile astea e nevoie sa stii doar acordurile a, d, g. atat.
sapte ani de viunicie
si-a batut juc de domnie
si tot prada ne-n-cetat
andrii popa hot barbat
andrii popa hot barbat
e haiduc si e vestit
andrii popa cel voinic
Primele cantece pe care le-am invatat sunt cantate de : Roza vanturilor: - Numai noi, Refugiul Diana, Vant de brad
Bambii- Doi ochi caprui; Ana Maria-Ochii tai; Miley Cyrus : I miss you si cam atat cu acordurile acestea. Mai stiu multe cantece dar eu fac chitara de 3 ani si stiu mai multe acorduri.
Eu stiu niste cantece pe chitara dar nu sunt cu zdrangaiala.sunt cipite.se numesc fur elise, piratii din caraibe, greenleves si la gitanita.o sa ti se para grele dar dupa ce le inveti sunt usoare.pa.