| uzzi92 a întrebat:

Spuneti-mi va rog niste nume de formatii de ska. Multumesc anticipat big grin.

6 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

EMIL, Dance Trauma, Pistol cu capse

| VladyCristian a răspuns:

Salut

The Offspring

Sublime happy

E. m. i-l

Eyefuck

Rancid

numai astea le stiu sad

| Katiee^^ a răspuns:

E. M. I. L.
NOFX
The Offspring
Lily Allen
Rancid
Ska fara Trompete
Backstage Hero
311
Boris Gardiner
Pistol Cu Capse
Star Fucking Hipsters
Mighty Mighty Bosstones
Mai sunt si cantareti pe acolo, nu doar formatii happy

| TipulVerde a răspuns:

Zumzet.

| tzugui_3815 a răspuns:

Majoritatea trupelor sunt ska-punk

mad caddies(greatest ska punk band ever)
mighty mighty bosstones
tim armstrong
rancid
skatalites
the specials
madness
catch 22
fishbone
goldfinger
operation ivy
reel big fish
rx bandits
ska-p
streetlight manifesto
superhiks
the toasters(i-am vazut live anul trecut big grin)

ideea e ca astia sunt ska.restu care au raspuns zic offspring(wtf?!)

cred ca merit o funda big grin

| arinutsaa a răspuns:

Pey poti lua numele unor melodii sau un nume mai deosebit de fata ca lorena si poti sa-l schimbi ca lanore sau sa adaugi alte litere LoryMary mi se pare un nume interesant, sau poti chiar sa pui ceva cu ska...SKAfamily sau ska project sau simplu ska sau poti pune numele unor orase cum au facut vama vechebig grinbig grin. Un nume mai necunoscut pentru ca daca pui bucuresti suna ciudat ca faurei un oras mic din braila sau sailesti sau marog... uite blue sky sau pink sky depintebig grinbig grinbig grin sau poti sa adaugi la nume de orase faureiska big grinbig grin sau sa adaugi alte litere faruskabig grinbig grin.Sau poti sa pui si niste culori in alte limbi si cu un substantiv.big grinbig grin ca yellow tree (copac galben)sau un nume de animal si pui girls sau boys.Ca KittyGirls, sau NemoBoysbig grinbig grinsau cum am mai spus numele unor melodii snow petrol sau FoolsGold sau MerryHappybig grinbig grin.Sau [oti pune numele vostru intr-o ordine.Sau o porecla.cum e uzzibig grin, sau un cuvant in alta limba ca germana traduci ceva in germana si. iesebig grinbig grin