Buuuun, daca sunt is stare de aia agitata/happy ascult viking/folk metal[finntroll, tyr, etc], daca-s in stare de aia comuna, adica nici rau nici bine ci whateve` ascult de la rage pana la norther, death, deicide, samael iar daca vreau sa stau linistita ascult muzica clasica gen prokofiev, stamitz, bach etc. le ascult pentru ca astea ma reprezinta si asta imi place
Eu prefer sa ascult muzica in functie de starea in care ma aflu.Am multe preferinte, de la muzica veche...pana la cea de astazi(fara manele).
Folk metal,goth,black metal,speed metal,viking metal,dsbm,heavy metal,death metal,punk-putin,rock melodic, medieval music, intrumental (pian vioara chitara flaut), meditation music
Ascult aproape numai punk, trupele mele preferate fiind Anti-Flag, The Sex Pistols, The Ramones, The Clash, Rancid, NOFX, The Casualties, etc.
Ascult acest gen in special pentru versuri, pentru mesajul acestuia, care reprezinta exact ceea ce gandesc si eu.
Apăi să asculţi Haggard, că sigur îţi va plăcea. Cântă un doom metal cu influenţe renascentiste. Eu sunt fan. În rest, ascult muzică clasică, death, goth, szmphonic, muzică medievală, barocă, celtică, rusească... Practic, cam tot ce îmi sună mie bine, având în vedere că m-am născut şi am crescut nu în Pantelimon ci cu arii din opere şi, în general, marii clasici.
Ascult viking metal, symphonic metal, doom metal, muzica medievala.Cam tot ce imi suna mie bine la ureche din sfera asta
Ascul ABSOLUT toate genurile de muzica(in afara de manele, bine ca manelele nici nu reprezinta un gen muzical )si nici populara nu prea...aleg melodii de la toate formatiile sau artistii care mi plac, si-i ascult deoarece imi plac, nu pentru ca asa asculta toata lumea.stilul meu muzica variaza fooarte mult : elvis aaron presley, frank sinatra, nat king cole, abba, michael jackson(ol ador:X)wham!, george michael, blondie, am vreo 2 melodii preferate.cc catch, mc hammer, modern talking, eminem, black eyed peas, nirvana, my chemical romance, system of a down, dan spataru, loredana groza(nu tzuki tzuki x( imi place de la ea melodia aia buna seara iubite. ovidiu kormonik, gica petrescu, ii sunt dragute si melodiile astea de acum, electronice, si chiar le ascult.bine,am mai omis pe cine ascult, k nu vreau sa stau sa scriu ore intregi
Patricia444 întreabă: