anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stateam si ma gandeam azi...care e diferenta intre cei care asculta rock si rockerii?thinking

8 răspunsuri:
| antonius74 a răspuns:

Cei care asculta rock, le place muzica rock
rockerii sunt aia care se imbraca ca si vedetele rock, isi lasa eventual si parul lung, de obicei sunt mai dezvoltati muscular happy

| ralucaralu a răspuns:

Pai cred ca rockerii sunt ceva mai mult decat simpli ascultatori de muzica rock.cred ca pur si simplu se imbraca in negru etc. cel putin asa mi imaginez eu.nu am nimic impotriva ascultarii muzicii rock. dar rockerii sunt exagerati parerea mea...

| AndutzaAndu a răspuns:

Pai eu de exemplu ascult rock... dar un rock mai lent...nu hard rockbig grin... dar nu ma imbrac ca o rockeritza, adica sa ma imbrac in negru, sa-mi vopsesc parul in negru sau sa am fel de fel de bratari cu tepi la mana sau chestii din asteatongue

| DontAsK a răspuns:

Cred ca rockerii sunt la fel ca orice alt gen de ascultatori, eu nu i-as numi rockeri pe cei care ii vezi in fiecare zi betzi langa o claidre inecati in ...sti tu.In general astia mai mici inteleg altceva prin rocker.Rockerii sunt cei care adopta tot stilul, iar ascultatorii de rock sunt simpli melomani care stiu sa aprecieze frumosul in muzica.

| amfetamina a răspuns:

Pai daca asculti rock.laughingadica nu asa din cand in cand ci tot timpu'
...in cel mai rau caz probabil sa fii numit rocker.
dar sa asculti rock nu inseamna ca doar asculti si..gata esti rocker.
e ca si cand ai adopta un alt stil de viata...happy

| conflict a răspuns:

Buna Tzupica,
Oamenii asculta diferite feluri de muzica, unii(fanatici - exemplu suporterii de cluburi de fotbal, la toti le place fotbalul, dar idolatrizeaza doar o echipa ).si revenind la muzica, cum spuneam, unii incearca sa se uniformizeze intr-un singur stil :
rapperii - haine largi, lanturi, sapca, adidasi, de preferat si bani
rockerii - blugejeansi(de obicei stimtzi ), pantaloni de piele, bratari de piele, plete, multi pasionati de motociclete
manelistii -par vopsit sau doar oxigenat (cateodata doar bretonul), haine pe care sa scrie mare firma (cat mai cunoscuta), agreeaza mult nuntile, botezurile, si cred ca simbolul lor este " cutter-ul"
houserii-de obicei cu parul scurt, frezat, nu au o tzinuta anume (de obicei decenta),
punkerii -sunt cei care au de obicei creasta :, poarta salopete tip jeans (de care au atasat cate un lantz)
Iti multumesc pentru timpul acordat citind acest raspuns. Sper c-am fost util.

| denisa_4752 a răspuns:

Salut! ca sa fii un ''rocker'' adevarat, consider ca trebuie sa ai asta in sange! nu te faci rocker dupa o zi pe alta.Cunosc destule persoane care se cred ''rockeri'', insa de fapt acasa asculta manele:-&alte persoane spun ca au fost rockeri insa s au schimbat datorita faptului ca oamenii din jur ii critica pentru felul in care arata sau pentru genul de muzica pe care il asculta.eu personal nu sunt de acord cu nimeni, nu ascult ce spune lumea, si nu o sa ma schimb niciodata doar pentru ca asa vor altiihappyma simt bine in pielea mea si sincer nu mi pasa ce spun ceilalti! bafta.\m/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai sa continui sa_i asculti n-o sa mai fie nici o diferenta http://musica.crestin.org/