Inainte imi placea de JB, dar mi se pare ca a devenit c-am ingamfat.Il aleg pe Sterling Knight, desi are putine melodii, e simpatic, are voce si arata bine.
O seara placuta!
Pai uni nu ti-au inteles intrebarea. uni si-au spus parerea despre personalitatilelor, bun, dar nu asta conteaza.Eu zic ca si strling e bun si justin.intradevar au voci diferite, dar nici nu se putea altfel.fiecare ce ii place.Sincer,nu sunt fan bieber, chiar deloc, dar recunosc ca are o voce buna
Clar Sterling Knight si arata si canta mai bine. Justin Bieber este doar un pusti cu voce de fata , nu`mi place deloc
Sterling Knight canta mai bine.Si arata mai bine.:X
Justin Bieber nu`mi place deloc. x(
Eu cred ca Sterling Knight, sasa ca amandoi sunt niste mari fraieri,, mai ales enervantul de Justin Bieber. DOWN!
Depinde ficare sunt diferiti si frummi in felul lor sincera sa fiu mie nu-mi plac niciunul soartax(
Justin... LOL, putin imi pasa ca e fitos(si eu sunt uneori) si pentru. copiii batuti de soarta, justin este la pubertate si acum i se schimba vocea...sa.l ascultati voi peste 1 an si o sa vedeti ce voce o sa aiba. Imi place si Sterling Knight dar mai mult de Justin:X:X:X:X
Sterling Knight clar :X, insa nu sunt fan dar, il prefer pe el nu pe bieber
8mariastar întreabă:
MangoGirl întreabă: