| RockOut4ever a întrebat:

Stie cineva cand vine Justin Bieber in romania? Am citit pe doua site-uri ca vine in 2011 dar nu e nimic sigur. Ma poate ajuta cineva? Vine in 2011 sau mai tarziu?

Răspuns Câştigător
| ParanoidKidu a răspuns:

Doamne da de n-ati innebunit lumea cu Justin Bieber... Justin Bieber este doar un copil cu fite in cap caruia i s-a urcat succesul la cap, este gay, are fata de cal si voce de unei fete de parca i-ar fi intrat o albina in gatOriunde ma duc pe facebook tot despre el se vorbeste, twitter tot la fel, iar TPU-ul e plin de intrebari de-astea(cate 5-6 intrebari pe zi) De cat prostu asta de copil preferam in locul ei sa fie Madalina Manole(daca mai traia)sau Celine Dion. Da tu ce sa stii daca asculti numai justin si miley cyrus... Tu poti sa-mi dai 100 de stupiduri dar asta-i realitatea

15 răspunsuri:
| Insanity a răspuns:

@K2x nu ma pune si pe mine in procentul ala.Eu nu il suport, si sper ca nu o sa vina. E doar un copil ratat care se da mare star dar habar n'are ce e aia muzica.Nu pot sa inteleg ce va place la elstraight face

| Ruxy_1106 a răspuns:

Niciodata. \dancing
Oricum daca vine ii dam cu mai multe sticle in cap. smug

| Anileda a răspuns:

Nu vine.

| Onutzyk a răspuns:

Deja a stricat base Romania, daca mai vine sh mortu ala o omoram d tot. NEVER
sh daac vine ii dam cu sticloante in cap laughing)

| RealLife a răspuns:

Sa speram ca cineva il va decapita si ii va arunca capul in Dunare pana atunci.

| iLovedYou96 a răspuns:

Pai... poate vine anul asta daca nu vine anul asta vine anul viitor dar nu prea stiu nici eu

| AnnaMariaaa a răspuns:

Nu se stie cand vine, in 2011 are turneu in Euripa, dar printre tarile in care concerteaza nu se numara si Romania.

| imaqtpie a răspuns:

99% din fani sunt fete happy

| MonkeY a răspuns:

Bieber in Romania? glumesti nu?>

| DyanaLove a răspuns:

Da si eu am vazut pe multe site-uri ca vine in 2011, sa speram ca atunci va veniwinkingwinkingwinking

Răspuns utilizator avertizat
| AngoOra a răspuns:

Sa iti zic ceva... justin bieber nu vine in romania...decat daca tara noastra primeste mai multe voturi online decat orice alta tara din lumea intreaga. Dar sansele sunt foarte foarte foarte mici.
citeste :http://www.acasatv.ro/......mania.html
si poti da si tu un vot :D... dar nu iti face mari sperante

| niko_5093 a răspuns:

Da asa stiu si eu ca vine in 2011 asa zice ca vine in turneu in europa eu nu sunt o fana sunt inebunita dupa el stiu multe despre el dar mai cauta bafta!

| Syuu a răspuns:

Da vine acum in 2010.:X:X.La Sarbatoarea CastanelorhappyhappyCe tare mnu?[fanilor Justin Bieber

Întrebări similare