| Roxanne_7564 a întrebat:

Stie cineva cum pot face rost de adresa de mess a lui love struckJustin Bieber:X, dar sa fie adevarata?

Răspuns Câştigător
| woody_9489 a răspuns:

Justin bieber:
1. in america nu se foloseste mess-ul. ei au aim, skype, etc.
2. tu chiar crezi ca are un id care sa il dea fanilor? atunci toti retardatii i-ar trimite mesaje de amenintare, vulgare, etc.

11 răspunsuri:
| Good Cat a răspuns:

Nu poti face rost. Nu sta pe mess. Are altele mai importante de facut. De ce la fiecare 2 zile ne intrebati chestii de-astea? crying

| valThina a răspuns:

Voi, copchile mici si indragostite de unu tot vreti sa aflati id-ul lui.sunteti culmea. ei nu stau p mess, au doar adrese de e-mail. la ei se foloseste skype-ul, msn-ul...de-astea.nu messu.sunt foarte putini care folosesc yahoo messenger big grin

| SnicK a răspuns:

Sa fim seriosi...

| Anda_5509 a răspuns:

Chiar crezi ca si ar da adresa la toata lumea?happy
Doamnee copiiiiiiii sunteti disperati, nu ganditi deloc.

| deyotsa a răspuns:

Add me si te rezolvwinking motdeea@yahoo.com

| KiduuPink a răspuns:

Va rog nu mai puneti intrebari de genul care e id lu miley cyrus?
Stiti foarte bine ca nu o sa il aflati pe cel real si eu cred ca e ocupat cu cantecele si nu are timp de mess a si are dreptate woody nu se foloseste mess asa ca va rog nu mai puneti intrebari de astea si daca vrei sa i comentezi ceva fa-ti draga cont pe facebook dai profilul lui apoi scrie ceva sper ca asa terminati cu intrebari de astea. Va rog mmmuullt.

| wdsasd a răspuns:

Astia batrani imi ziceau ca generatia mea o sa fie prapad.eu ma intreb ce urmeaza dupa mine? ma intreb care este limita prostiei? vreau sa vina sfarsitul lumii in 2012.

| CaptainUnicorn a răspuns:

Care-i faza cu copilu' asta? e jalnic el asa de felul lui, nu va inteleg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da
jastinbibar_2007@yahoo.com

| Luizzz a răspuns:

Justin foloseste "msn" este aproape la fel ca messu.....il descarci rapid si usor iti faci un cont si gata! dar probabilitatea ca Justin sa aiba este fff mica dar el mai foloseste si "facebook" pagina nu cont si "twitter" asa ca lasa-i mesaje si intreaba-l daca iti da msn-ul dar trebuie sa fiii ff norocoasa sa iti raspunda (si faza cu yahoo nu exista in America este gresita, ei l-au creeat asa ca este logica sa-l si foloseasca deci...)

| DanielleAlle556 a răspuns:

Ati cam innebunit de tot. Si eu sunt fana JB ba chiar sunt belieber, dar terminati-va cu intrebarile astea, puteti sa-i puneti si 1000 de intrebari ca nu o sa va raspunda.winking...este vedeta nu are timp sa raspunda la mesaje de la oricine. Fara suparare dar asta e adevarulwinking happy

Întrebări similare