anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva daca la "scoala populara de arte" se poate exersa si muzica clasica?[cant la vioara] Este cineva pe site care a urmat aceasta scoala? Perioada minima de scolarizare este de 4 ani, in acesti ani nou venitii fac cursurile cu cei avansati?

Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

Da si nu prea.
Eu am fost la scoala populara de arta dar am luat legatura cu un profesor si am studiat muzica clasica cu el, dar nu am fost inscris.
Dar din ce mi-a spus profesorul se face teorie muzicala de 2 ori pe saptamana si cica chiar se invata calumea teorie(se da dicteu,solfegiu,auz,etc).
Da,o sa faci la avansati,nu conteaza neaparat nivelul tau actual,pentru ca faci doar tu cu profesorul nu este o clasa unde faceti mai multi vioara ca la scoala,el o sa vada la ce nivel esti.
Problema este ca nu stiu sigur daca poti da examen la muzica clasica(desi cred ca da) majoritatea prietenilor mei care au terminat acea scoala au dat examene la muzica usoara sau populara.

Oricum, daca nu esti inca in liceu iti recomand sa mergi la o scoala speciala de muzica, este mult mai bine.

Iti urez multa bafta in cariera muzicala.

0 răspunsuri: